Bors de gaina de tara cu taitei

Bors de gaina de tara cu taitei

Ingrediente: 1 gaina de tara, 1 l bors, 1 bucata telina, 1 morcov, 1 ceapa, 1 gogosar, 1 pahar suc de rosii, O mana buna taitei cu ou, Leustean, Patrunjel verde, Sare, Piper. Puneti la fiert carnea de gaina. La bors folositi spatele, aripile, pulpele. Puteti lasa pieptul pentru alta mancare. Aveti grija sa luati spuma. Puneti in putin ulei de masline legumele la calit.

Adaugati legumele peste carne cand aceasta a fiert. Completati cu apa, iar cand au fiert adaugati borsul fiert in prealabil. Asezonati cu sare si piper. Adaugati apoi taiteii, iar la final verdeata tocata si inchideti focul. Serviti…continuare


Alte articole

  • Dovlecei prăjițiDovlecei prăjiți Dovlecei, sare grunjoasă și o tigaie ceramică unsă cu puțin ulei. Și bineînțeles niște sos pentru înmuiat, a cărui preparare o găsiți aici. Cam atâta vă trebuie ca să încropiți o gustare rapidă,...
  • Salsa verde italianaSalsa verde italiana După cum ne învață Wikipedia, salsa verde italiana este un sos rustic, rece, alcătuit de regulă din pătrunjel, oțet, capere, usturoi, ceapă, anșoa, ulei de măsline și eventual muștar. După cum deja...
  • Salată greceascăSalată grecească Bănuiesc că ati sesizat faptul că, așa cum îi spune și numele, această salată este originară din Grecia  . Alături de tzatziki, salata grecească este unul dintre antreurile cele mai des întâlnite p...
O P I N I I
rp_bsn-1-470x34211.jpg

ARMELE GLOBALIZĂRII (11)


C U L I N A R
200 copy

Filé de somn pe pat de lămâie și roșii, la cuptor


Leave a Reply

Submit Comment

ziare Ziare