Bors de gaina de tara cu taitei

Bors de gaina de tara cu taitei

Ingrediente: 1 gaina de tara, 1 l bors, 1 bucata telina, 1 morcov, 1 ceapa, 1 gogosar, 1 pahar suc de rosii, O mana buna taitei cu ou, Leustean, Patrunjel verde, Sare, Piper. Puneti la fiert carnea de gaina. La bors folositi spatele, aripile, pulpele. Puteti lasa pieptul pentru alta mancare. Aveti grija sa luati spuma. Puneti in putin ulei de masline legumele la calit.

Adaugati legumele peste carne cand aceasta a fiert. Completati cu apa, iar cand au fiert adaugati borsul fiert in prealabil. Asezonati cu sare si piper. Adaugati apoi taiteii, iar la final verdeata tocata si inchideti focul. Serviti…continuare


Alte articole

  • Dorada pe “făraș”Dorada pe “făraș” Acuma să nu vă închipuiți c-am gătit bunătate de pește chiar pe făraș. Seamănă bine cu un făraș tigaia-grill care se împacă de minune cu pești întregi, bucățăliți ori filetați. Cum în weekend c...
  • Pesto de leurdă cu pătrunjelPesto de leurdă cu pătrunjel De sorginte genoveză, pesto-ul originar era obținut din busuioc, semințe de pin, usturoi, ulei de măsline și parmezan. La ora actuală există multe paste obținute prin mojararea sau măcinarea unor v...
  • Monumente uitate: Biserica “Pogorarea Duhului Sfant” din Fildu de Sus, SalajMonumente uitate: Biserica “Pogorarea Duhului Sfant” din Fildu de Sus, Salaj Din cele 1200 de biserici din lemn din tara noastra, 92 se afla in judetul Salaj ( cu o biserica mai mult decat in judetul Maramures), iar dintre acestea, 68 de biserici sunt pe lista monumentelo...
O P I N I I

O VIAȚĂ ÎNTRU IUBIRE ȘI CREDINȚĂ…


C U L I N A R
200 copy

Crutoane cu oregano


Leave a Reply

Submit Comment

ziare Ziare