Limba cu sos vanatoresc

Limba cu sos vanatoresc

Ingrediente: 2-3 limbi de porc, 2 morcovi, 1 bucatica telina, 2 cepe, 1 lingurita mustar, 1 lingura rasa faina, 200 ml smantana, Sare, Piper. Puneti limba la fiert cu putina sare. Aveti grija sa luati spuma. Cand a fiert scoate-ti limba la racit si curatati-o de pielita. Feliati-o in bucati cam de doua degete grosime. Puneti ceapa la calit in putin ulei de masline. Adaugati-o apoi in apa in care a fiert limba. Puneti morcovul si telina rase. Cand au fiert bine legumele adaugati mustarul. Apoi smantana. Lasati sa mai dea in cateva clocote, apoi intr-o canita puneti faina si frecati-o…continuare


Alte articole

  • Scrob cu ciuperci, spanac și brânză de burduf (de capră)Scrob cu ciuperci, spanac și brânză de burduf (de capră) Că-i zicem scrob, păpăradă, papară, omletă sau ouă jumări, e tot cam pe-acolo. Ouă bine bătute cu furculița, potrivite cu oleacă de sare și piper și apoi răsturnate în tigaia încinsă mânjită cu p...
  • Dovlecei prăjițiDovlecei prăjiți Dovlecei, sare grunjoasă și o tigaie ceramică unsă cu puțin ulei. Și bineînțeles niște sos pentru înmuiat, a cărui preparare o găsiți aici. Cam atâta vă trebuie ca să încropiți o gustare rapidă,...
  • Curcan, Curcuma, Cayenne, Cimbru, Cuptor …Curcan, Curcuma, Cayenne, Cimbru, Cuptor … Aceștia ar fi cei 5 “C” care personalizează această friptură la tavă, făcută lejer și fără grabă. Cam pe la începutul lunii, Lidl (nu, nu este reclamă plătită, este doar un fapt) a venit cu o ofert...
O P I N I I
rp_bsn-1-470x34211.jpg

ARMELE GLOBALIZĂRII (11)


C U L I N A R
204 copy

Ceafă de porc la grătar


Leave a Reply

Submit Comment

ziare Ziare