sâmbătă 20 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăDe stiut10 lucruri de...

10 lucruri de știut înainte de a cumpăra o chiuvetă pentru baie

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi un pic copleșitoare, dar numai atunci când nu sunteți sigur ce căutați. Există trei lucruri pe care ar trebui să le țineți cont atunci când alegeți un tip de chiuvetă: forma, spațiul și stilul general al băii dvs.

1. Identificați funcția
În primul rând, descoperiți ce fel de utilizare va avea baia: grea, ușoară, ocazională și apoi decideți-vă stilul.

2. Tip simplu și curat
Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai curat și raționalizat al băii dvs., luați în considerare obținerea tipului fără blat și fără margini expuse.

3. Tipul futurist
Dacă vă place un aspect modern / futurist și doriți să explorați diferite forme și finisaje, tipul de vas montat deasupra unui dulăpior este ideal.

4. Tip retro
Dacă doriți să faceți o declarație într-un spațiu îngust, uitați-vă la unitățile de chiuvetă cu soclu, care au un aspect vintage și sunt mai puțin voluminoase. Unitățile de piedestal finisate în piatră în stiluri contemporane pot fi utilizate atât pentru interior, cât și pentru spații exterioare.

5. Dublează-l
Dacă locuiți într-o familie extinsă, luați în considerare instalarea a două chiuvete în băile copiilor. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a instala și dulapuri duble sub chiuvete, care sunt de obicei scufundate, și oferă un aspect mai curat, deoarece marginile bazinului nu sunt vizibile. O chiuvetă deasupra blatului este recomandabilă dacă aveți un spațiu de baie puțin mai mare. În acest fel, aveți spațiu suplimentar și puteți utiliza, de asemenea, spațiu de stocare dedesupt.

6. Spațiu maxim pe podea compromis minim
Folosiți inteligent un spațiu mic. Luați în considerare o chiuvetă semi-blat care oferă un lavoar mare, păstrând în același timp spațiu valoros de podea.

7. Optimizează-ți alegerea
Chiuvetele cu soclu sunt o alegere bună pentru camerele de toaletă și băile pentru oaspeți, unde spațiul este limitat și depozitarea este mai puțin importantă.

8. Găsește-ți colțul
Pentru băile mici cu colțuri goale, chiuvetele de colț sunt o alegere excelentă. Disponibile atât cu suportul, cât și cu opțiunile de montare pe perete, acestea chiuvete ieftine economisesc spațiu prin fixarea directă într-un colț.

9. Folosiți aceeași marcă
Diferite mărci de ceramică au variații chiar și în culorile albe și fildeș. Prin urmare, lavoarul și toaleta pentru fiecare baie ar trebui să fie cumpărate de la aceeași marcă pentru un aspect consistent.

10. Găsește un profesionist
Un designer de interior ar putea să vă ghideze mai bine atunci când vine vorba de gestionarea spațiului, stilul și dimensiunea chiuvetelor potrivite pentru dvs. În plus, atenție la transport! Nu e recomandat să aduceți chiuvetele din magazin așezate pe bare transversale auto.

De citit!

Reținut de polițiști după ce a condus din nou un autoturism fără permis

La data de 26 martie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au depistat în localitatea Parava un autoturism, iar la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire acesta a accelerat continuându-și deplasarea.               Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în trafic, dar...

Demersuri importante pentru înființarea unei subunități de pompieri în comuna Hemeiuș

Într-un pas crucial spre asigurarea siguranței comunității locale, astăzi, 29 martie, a avut loc un moment semnificativ în demersul de construire a unei noi subunități de pompieri în comuna Hemeiuș.Prin predarea-primirea unui teren din domeniul public al statului, administrat...

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...