miercuri 22 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt divers100 de amenzi...

100 de amenzi date de polițisti

Polițiștii băcăuani au desfășurat activități suplimentare pentru creşterea gradului de siguranță pe drumurile publice din judeţ.

În data de 19 iulie a.c., polițiștii din județul Bacău au acționat suplimentar față de dispozitivul curent pentru monitorizarea traficului şi creşterea gradului de siguranță pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii rutieri au efectuat controale în trafic, pe raza mun. Bacău, precum şi în zona limitrofă, vizând depistarea şi sancţionarea abaterilor frecvent generatoare de accidente rutiere, disciplinarea pietonilor, modul în care sunt respectate normele privind acordarea priorităţii şi respectarea regimului legal de viteză.
În urma acestor activități polițiștii au constatat peste 100 de abateri la regimul rutier şi au aplicat 35 de sancţiuni contravenționale pietonilor şi 39 de sancţiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză valoarea totală a sancţiunilor fiind de 40.705 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reţinut 6 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De citit!

Tânăr reținut pentru tâlhărie în orașul Comănești

La data de 29 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comănești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Un tânăr...

Bărbat din Onești amendat de două ori în aceeași zi pentru depășirea limitelor de viteză

În data de 30 martie a.c., în jurul orei 08:30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Onești a depistat un conducător auto în vârstă de 44 de ani, pe Calea Brașovului din localitate, în timp ce conducea...

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...