27.3 C
Bacau

100 de angajați ai ISU au participat ca voluntari la construcția a 36 de case pentru familii nevoiașe

De stiut!

Pompierii militari din Bacău au participat, în perioada 2-6 octombrie, la construcția a 36 de case pentru persoane nevoiașe, în baza unui proiect derulat Habitat for Humanity România, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău, Andrei Constantin Grecu.

Potrivit acestuia, 100 de angajați ai ISU Bacău au luat parte la proiectul “Big build’, inițiat de Habitat for Humanity România, care a avut ca obiectiv construcția a 36 de case pentru tot atâtea familii beneficiare

“Salvatorii băcăuani au lucrat cot la cot cu alți peste 600 de voluntari internaționali și români pentru ridicarea locuințelor’, a afirmat Grecu.

Pompierii din Bacău, cărora li s-au alăturat și colegi de la alte inspectorate din țară, au participat la construcția caselor în timpul lor liber.

“Prin gestul lor, cadrele ISU Bacău doresc să facă un lucru demn de urmat de orice cetățean al județului Bacău și să conștientizeze comunitatea cu privire la importanța voluntariatului’, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

AGERPRES

- Advertisement -

Ultimele stiri