sâmbătă 25 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăOrasul108 lampioane pe...

108 lampioane pe cerul Bacaului

Se spune – chiar in povesti am citit – ca un lampion inaltat la cer este echivalentul unei dorinte implinite. Ei bine, 108 lampioane vor fi lansate, sambata, 13 octombrie, intre orele 18.30 – 19.30 spre cerul Bacaului, pentru implinirea a cate unei dorinte pentru fiecare din cei 108 copii si tineri pana in 26 de ani din judet dar nu numai, care beneficiaza de serviciile oferite de Asociatia “Lumina” Bacau, organizatie care, printr-o echipa de specialisti si voluntari pe cat de mica pe atat de inimoasa, apare in calea unora “atunci cand medicii le spun ca nu mai este nimic de facut” – dupa cum a apreciat Mihaela Dumitrache, directorul executiv al asociatiei.

Despre echipa si beneficiari si multe altele asemenea va voi povesti eu insa, in curand, pe indelete. Pentru ca povestile Asociatiei merita scrise, citite si date mai departe.

Pana atunci, va spun insa ca sambata, 13 octombrie, intre orele 18.30 – 19.30, spre cerul Bacaului, din Piateta din fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” din municipiu, vor fi lansate 108 lampioane – dorinte. Pentru ca sambata, 13 octombrie, este “Ziua Internationala a Ingrijirilor Paliative”, eveniment marcat anual, la nivel mondial, in a doua sambata a lunii octombrie, ca mod de apreciere si sustinere a hospice-urilor si activitatilor de ingrijire paliativa din intreaga lume. Mergem sa ajutam sa se ridice lampioanele? :)(Madalina ROTARU)

SURSA FOTO: ASOCIATIA LUMINA

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...