joi, noiembrie 30, 2023

Cum ne pregatim masina pentru iarna

Cu toții știm că în sezonul rece...

Aventuri cu veiozele de dormitor

Ah, ce mare brânză o veioză?! Nu-i...

108 lampioane pe cerul Bacaului

Orasul108 lampioane pe cerul Bacaului
- Advertisement -

Se spune – chiar in povesti am citit – ca un lampion inaltat la cer este echivalentul unei dorinte implinite. Ei bine, 108 lampioane vor fi lansate, sambata, 13 octombrie, intre orele 18.30 – 19.30 spre cerul Bacaului, pentru implinirea a cate unei dorinte pentru fiecare din cei 108 copii si tineri pana in 26 de ani din judet dar nu numai, care beneficiaza de serviciile oferite de Asociatia “Lumina” Bacau, organizatie care, printr-o echipa de specialisti si voluntari pe cat de mica pe atat de inimoasa, apare in calea unora “atunci cand medicii le spun ca nu mai este nimic de facut” – dupa cum a apreciat Mihaela Dumitrache, directorul executiv al asociatiei.

Despre echipa si beneficiari si multe altele asemenea va voi povesti eu insa, in curand, pe indelete. Pentru ca povestile Asociatiei merita scrise, citite si date mai departe.

Pana atunci, va spun insa ca sambata, 13 octombrie, intre orele 18.30 – 19.30, spre cerul Bacaului, din Piateta din fata Casei de Cultura “Vasile Alecsandri” din municipiu, vor fi lansate 108 lampioane – dorinte. Pentru ca sambata, 13 octombrie, este “Ziua Internationala a Ingrijirilor Paliative”, eveniment marcat anual, la nivel mondial, in a doua sambata a lunii octombrie, ca mod de apreciere si sustinere a hospice-urilor si activitatilor de ingrijire paliativa din intreaga lume. Mergem sa ajutam sa se ridice lampioanele? :)(Madalina ROTARU)

SURSA FOTO: ASOCIATIA LUMINA

Alte titluri