duminică 23 iunie 2024

.

Ce este, de fapt,...

Citii un anunț de angajare și totul pare normal (responsabilități și cerințe), până...

Ce greșeli facem când...

Vrem să ne vindem mașina și ne grăbim să o facem. Vrem să...

Din bucătărie, în spațiul...

Hai că știi despre ce este vorba. Nu se poate să n-ai măcar...

Antreprenoriatul și importanța mentoratului...

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul dintre cele mai discutate și atractive...
AcasăActualitate50 de politisti...

50 de politisti de la Circulatie, pe strazile Bacaului

Peste 50 de polițiști rutieri au acționat la data de 09 aprilie a.c. în municipiul Bacău pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță a traficului rutier.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au reținut cinci permise de conducere, dintre care patru pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzilor și unul pentru depășire neregulamentară și au retras 15 certificate de înmatriculare.
Totodată polițiștii au aplicat 206 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29250 lei și au constatat o infracțiune.

Un tînăr de 18 ani din Bacău a condus un autoturism pe strada Energiei, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Celui în cauză i s-a intocmit dosar penal.

Unui bărbat de 34 de ani din Buhuși i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării după ce polițiștii au constatat că acesta nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar strada Energiei din Bacău.

Față de 64 de pietoni s-a luat măsura sancționării contravenționale. Aceștia au fost depistați în timp ce traversau neregulamentar diferite artere rutiere ale municipiului Bacău .

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...