luni, decembrie 11, 2023

Cea mai vândută mașină electrică din Europa

Personal, cred că mașinile electrice sunt, deocamdată,...

50 de politisti de la Circulatie, pe strazile Bacaului

Actualitate50 de politisti de la Circulatie, pe strazile Bacaului
- Advertisement -

Peste 50 de polițiști rutieri au acționat la data de 09 aprilie a.c. în municipiul Bacău pentru prevenirea evenimentelor rutiere și creșterea gradului de siguranță a traficului rutier.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au reținut cinci permise de conducere, dintre care patru pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzilor și unul pentru depășire neregulamentară și au retras 15 certificate de înmatriculare.
Totodată polițiștii au aplicat 206 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29250 lei și au constatat o infracțiune.

Un tînăr de 18 ani din Bacău a condus un autoturism pe strada Energiei, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Celui în cauză i s-a intocmit dosar penal.

Unui bărbat de 34 de ani din Buhuși i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării după ce polițiștii au constatat că acesta nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar strada Energiei din Bacău.

Față de 64 de pietoni s-a luat măsura sancționării contravenționale. Aceștia au fost depistați în timp ce traversau neregulamentar diferite artere rutiere ale municipiului Bacău .

Alte titluri