vineri 21 iunie 2024

.

Mici secrete ale întreținerii...

Volkswagen Golf 4 este un autovehicul popular, îndrăgit de mulți șoferi datorită designului...

Ce trebuie să știți...

Există gătitul la soba cu lemne, la mașina cu gaz metan, la reșoul...

Trei trenduri pentru pasionatii...

Desi nu mai este o noutate faptul ca vietile oamenilor sunt in permanenta...

10 întrebări frecvente despre...

Pătrat, dreptunghiular, hexagonal, mat, lucios. Este greu să te gândești la un material...
AcasăOrasul8 dosare penale,...

8 dosare penale, 586 amenzi, 19 permise si 40 de certificate de inmatriculare. Recolta pe trei zile a Politiei Rutiere

8 dosare penale întocmite, 586 sancţiuni contravenţionale aplicate, 19 de permise de conducere și 40 de certificate de înmatriculare reținute, în urma unei acţiuni desfăşurate de polițiști în perioada 23-25.10.2012.

Poliţişti rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au desfășurat activități în cadrul acțiunii “Alege viața!”, pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea încălcării prevederilor legislației rutiere.

De asemenea, în cadrul acestei acțiuni, organizată sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, poliţiştii au acționat împreună cu reprezentanţi ai I.S.C.T.R. pentru verificarea legalităţii derulării transporturilor publice de persoane, iar alături de reprezentanţi ai R.A.R. au verificat starea tehnică a autovehiculelor.

În urma acestei activităţi, poliţiştii au constatat 8 infracţiuni, au aplicat un număr total de 586 sancţiuni contravenţionale în valoare de 137.000 lei, din care 103 pentru depăşirea limitei de viteză admisă, 126 pentru încălcarea legislației privind transporturile publice, 4 pentru depășiri neregulamentare, 10 pentru lipsa inspecției tehnice periodice, 40 pentru defecțiuni tehnice şi 3 pentru neacordare de prioritate.

Totodată au fost reţinute 40 certificate de înmatriculare şi 19 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conducere autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii băcăuani vor continua să desfășoare activități pe raza județului în vederea disciplinării conducătorilor auto și prevenirii evenimentelor rutiere.

De citit!

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...

Traficantă de droguri, reținută

La data de 30 mai 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul teritorial Bacău, au documentat activitatea infracțională a unei femei, bănuită...

Prolapsul organelor pelvine: Prevenție și tratament cu ajutorul exercițiilor Kegel

Prolapsul organelor pelvine este o afecțiune care afectează multe femei, în special pe cele care au avut una sau mai multe nașteri vaginale. Această problemă apare atunci când mușchii și țesuturile care susțin organele pelvine, cum ar fi uterul,...