duminică, octombrie 1, 2023

Tot ceea ce trebuie să știi despre un scaun de bebe

Există mai multe modele diferite disponibile. Deși...

Trigliceridele: care e problema cu ele?

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul...

Ce husă de telefon să ne alegem?

Husa nu este neapărat pentru a proteja...

A fost lansat proiectul „POLICENTRIC – Parteneriate strategice pentru dezvoltarea policentrică a României” – VIDEO

OrasulA fost lansat proiectul „POLICENTRIC – Parteneriate strategice pentru dezvoltarea policentrică a României” - VIDEO
- Advertisement -

Federaţia Zonelor Metropolitane şi Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) a lansat astazi, la Centrul de Afaceri si Expozitii din Bacau, proiectul „POLICENTRIC – Parteneriate strategice pentru dezvoltarea policentrică a României”. Proiectul este cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.

Scopul proiectului îl reprezintă creşterea capacităţii Federaţiei Zonelor Metropolitane şi Aglomerărilor Urbane din România de a colabora cu instituţiile publice cu atribuţii relevante în domeniul dezvoltării policentrice.

Grupul ţintă al proiectului este format din 20 de specialişti în problema dezvoltării policentrice, câte o persoană de la fiecare pol de creştere/dezvoltare urbană, poli nominalizaţi prin H.G. 998/2008 (20 de poli la nivel naţional), care vor participa activ la susţinerea procesului de dezvoltare metropolitană a României.

Alte titluri