A fugit de la locul accidentului

La data de 27 iunie a.c., poliţiştii din Comăneşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulaţie în localitate, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, în timp ce conducătorul auto care a părăsit locul accidentului se deplasa cu un autoturism pe strada Republicii, a surprins şi accidentat un tânăr de 17 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată cu marcaj şi indicator rutier.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat conducătorul auto în cauză, respectiv un localnic de 55 de ani.

În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto rezultatul este negativ şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.