vineri 21 iunie 2024

.

Câteva idei pentru a obține o locuință

Ești proaspăt însurat și vrei să ai casa ta. Dar banca ți-a respins...

ŠKODA 1000 MB: schimbarea...

ŠKODA a construit o linie de producție complet nouă și modernă pentru noul...

Cum să mai scazi...

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul de mult, anul trecut, știm cu...

Deserturile copilăriei

Cicolata e bună, panetonele, la fel, merge și un tiramisu. Dar nimic nu...
AcasăCoolturaLa trecutA incetat din...

A incetat din viata fostul director al scolii de agenti de penitenciare din Targu Ocna

Rapus de o boala incurabila si neiertatoare, luni, 15 octombrie a.c., a trecut la cele vesnice la doar 59 de ani, prof.Victor Manole, director al Scolii Nationale de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Tirgu Ocna (SNPAP) intre 2002-2007.

Joi, 18 octombrie, cu ocazia deschiderii noului an scolar la SNPAP Targu Ocna, toti cei prezenti au pastrat un moment de reculegere in memoria fostului director al scolii.

Pensionat de drept la 55 de ani, Victor Manole si-a dedicat intregul timp familiei si prietenilor apropiati, dar si principalei sale pasiuni, drumetiile montane. La inmormantarea care a avut loc la Targu Ocna, preotul Catalin Ilie- parohul bisericii “Sf.Ilie” din Slanic Moldova, localitatea de domiciliu a lui Victor Manole, a rostit despre acesta cuvinte pline de o mare incarcatura emotionala, spre aducere aminte si vesnica pomenire:

“Omul si pedagogul Victor Manole nu si-a abandonat niciodata principiile si crezul axiologic. Despre el se poate spune ca a fost un om cu o distinsa verticalitate. In mod proeminent sunt invocate integritatea sa morala, tenacitatea si eroismul cu care a rezistat tuturor tentativelor de discreditare. (…) Consecventa de care a dat dovada este cu siguranta calitatea de la care nu a abdicat niciodata. (…)

Daca distinsul Victor n-a murit in strana la Sfanta Liturghie si a murit la spital singur, aproape in miez de noapte, este pentru ca ne are pe noi, cei apropiati sufletului sau, alaturi de multi alti prieteni, care avem datoria de a completa neamplinirea lui prin rugaciunile noastre. Vesnica lui pomenire”.

Au ramas in urma lui, cu netarmurita durere in suflete, Viorica (sotia, fost comisar sef si dir.adjunct pentru invatamant la aceeasi institutie) si draga lui fiica, Alexandra.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

De citit!

Paradă de datini și obiceiuri de iarnă pe Valea Trotușului

Întreaga vale a Trotușului a îmbrăcat straiele marii sărbători creștine a Nașterii Domnului, Crăciunul.În toată această perioadă și până la finele anului 2017, în localitățile din această frumoasă zonă au răsunat glasurile colindătorilor, într-o atmosferă de de voie...

,,Zilele Orașului Comănești” – Programul complet al manifestărilor

"Zilele orasului Comanesti 2017” (4 - 6 august) încep astăzi, 4 august, la ora 10.30, cu un ceremonial militar-religios închinat eroilor căzuți în Primul Război Mondial, care va avea loc la Cimitirul Internațional al Eroilor din Comănești, cu participarea...

Zilele Orașului Comănești 2017

Un weekend incendiar îi așteaptă pe comăneșteni, care sunt invitați de către oficialitățile locale la o nouă ediție a manifestărilor prilejuite de ,,Zilele Orașului”.Astfel, în cele trei zile de sărbătoare (4 - 6 august), localnicii, dar și cei...