luni, decembrie 11, 2023

A lovit o mașină și a fugit

OrasulA lovit o mașină și a fugit
- Advertisement -

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au fost sesizaţi cu privire la faptul că a avut loc un accident de circulaţie pe Calea Moldovei, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că, în timp ce conducătorul auto care a părăsit locul accidentului se deplasa cu un autoturism pe Calea Moldovei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, de un tânăr de 24 de ani, din judeţul Braşov.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 24 de ani şi a unei pasagere de 20 de ani, din acelaşi autoturism.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. La data de 25 noiembrie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea conducătorului auto în cauză, respectiv un tânăr de 29 de ani, din Bacău.

Poliţiştii îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Alte titluri