sâmbătă, decembrie 2, 2023

15 sfaturi pentru cei care nu consideră fitness-ul un simplu moft

Te-ai săturat să depui efortul la sală...

De ce YouTube schimba modul de raportare a numarului de abonati

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent...

A sunat la 112 că fiica i-a fost răpită. Ce au descoperit polițiștii

Fapt diversInfractionalA sunat la 112 că fiica i-a fost răpită. Ce au descoperit polițiștii
- Advertisement -

La data de 23 august a.c., în jurul orei 08,30, un bărbat din localitatea Amnaş a sesizat telefonic prin apel 112 faptul că concubina sa i-a sustras portmoneul în care se aflau bani şi mai multe documente.

Urmare a acestui apel, la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte s-a întocmit dosar penal pentru furt şi s-au demarat cercetări pentru identificarea şi depistarea autorului.

În aceeaşi zi, în jurul orei 14,00, un bărbat din Bacău a sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu prin SNAU 112 reclamând faptul că fiica ca, concubina bărbatului din Amnaş, ar fi victima unei infracţiuni de lipsire de libertate.

Ca urmare a acestui apel a fost organizată si desfăşurată o amplă acţiune informativ-operativă cu participarea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţia Oraşului Sălişte şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov – Serviciul Investigaţii Criminale şi Poliţia Oraşului Făgăraş şi Postul de Poliţie Ucea de Jos, cu sprijinul operaţional al Direcţiei de Operaţiuni Speciale Bucureşti şi Serviciului Operaţiuni Speciale Sibiu.

Urmare a activităţilor derulate, la care au participat 30 de poliţişti, în data de 25 august, în jurul orei 00,00, femeia, împreună cu fiica ei minoră, a fost identificată în locuinţa unui bărbat din Ucea de Jos, stabilindu-se fără echivoc că persoanele respective nu au fost victimele infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal sau a altei infracţiuni.

Existenţa mesajelor emise de către presupusa victimă către mai multe persoane prin care se urmărea dovedirea unor fapte de natură penală, dar nereale, precum şi existenţa unei stări de pericol în care acesta s-ar fi aflat, erau practic încercări de a-şi crea o apărare faţă de concubinul său căruia i-a sustras portofelul.

Având în vedere aspectele constatate, femeia este cercetată penal de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Alte titluri