miercuri, noiembrie 29, 2023

Cum să-ți păstrezi electrocasnicele ‘în formă’

Ghid de întreținere pentru mașina de spălat...

Antreprenoriatul și importanța mentoratului în dezvoltarea profesională

În era modernă, antreprenoriatul a devenit unul...

Trigliceridele: care e problema cu ele?

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul...

A sustras un autoturism, l-a condus fără să posede permis și a distrus gardul unei proprietăți

Fapt diversInfractionalA sustras un autoturism, l-a condus fără să posede permis și a distrus gardul unei proprietăți
- Advertisement -

Polițiștii au fost sesizați la data de 28.04.2013, de către P. Florin, de 21 de ani, din comuna Gîrleni, despre faptul că în grădina unei persoane din comună se află un autoturism care a distrus un gardul proprietății pe o lungime de 5 m.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate polițiștii l-au identificat pe C. Ion, de 23 de ani, comuna Girleni. Din cercetări a rezultat că acesta în noaptea de 27/28.04.2013, în jurul orei 02:40 a sustras autoturismul în cauză din fața unei societăți comerciale, autoturism care se afla descuiat și cu cheile în interior. Tînărul de 23 de ani a condus autoturismul pe drumurile comunale a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un gardul unei proprietăți, după care a părăsit locul evenimentului.

Polițiștii au stabilit că C. Ion nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în momentul depistării a declarat că a părăsit locul faptei întrucât se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost condus la Spitalul Buhuși, unde i s-au recoltat probe bologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoana care nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului.

Alte titluri