duminică, septembrie 24, 2023

Despre brățările dacice

Brățările dacice au fost folosite ca ornamente,...

Ce nu trebuie să faceți atunci când alegeți tapetul

Tapetul poate transforma total o cameră. Are...

Accident cu cinci victime

ActualitateAccident cu cinci victime
- Advertisement -

Pompierii băcăuani au intervenit, miercuri după-amiază, la un accident rutier produs pe E 85, în localitatea Nicolae Bălcescu, în urma căruia au rezultat cinci victime, între care doi minori, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

“Salvatorii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu, pe E85, în urma unui apel care anunţa producere unui accident rutier. De urgenţă, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă şi spumă, descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, un echipaj SMURD şi o ambulanţă SAJ. În urma accidentului dintre două autoturisme au rezultat cinci victime”, a precizat ISU Bacău.

Potrivit sursei citate, o victimă a fost descarcerată şi preluată, conştientă, pentru a fi transportată la o unitate medicală de către SAJ Bacău, iar alte două victime au fost transportate, de asemenea, la spital.

Două victime minore care au fost implicate în accidentul rutier au fost evaluate de către echipajul SMURD şi au refuzat transportul la spital.

La locul accidentului circulaţia rutieră este dirijată de către un echipaj de poliţie.

Alte titluri