UPDATE Accident in cartierul Serbanesti VIDEO

Articol

In timp ce se indrepta pe sensul de mers dinspre Letea Veche spre Bacau, o masina cu numere de Italia a vrut sa schimbe directia de mers fara a semnaliza acest lucru. Astfel a intrat in coliziune cu un taxi care se deplasa regulamentar si la izbit intr-o conducta de gaze. Din fericire nu au existat victime omenesti. La fata locului au ajuns pompierii, politia dar si cei de la interventii gaze care au verificat daca a fost afectata instalatia de gaze. In urma efectuarii verificarilor, cei de la gaze au declarat ca totul este in stare buna.

Aflat cu musca pe caciula, soferul masinii cu numere de Italia incerca sa gaseasca fel de fel de motive din care sa reiasa drept vinovat soferul taxiului.

Norocul a facut ca in acel moment pe trotuarul pe care a fost proiectata masina sa nu se afle nimeni, martorii spunand ca este o alee foarte frecventata. Cei doi soferi au fost condusi la spital pentru a le fi preluate probe de sange.

articol 2

La data de 14 august a.c., Gheorghe B. de 52 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia pe strada Tecuciului, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Virgil T. de 37 de ani din Bacău, care se angajase regulamentar în depăşirea sa.

În urma impactului, cele două autoturisme s-au răsturnat în afara părţii carosabile şi au intrat în coliziune cu gardul unui imobil de pe strada Tecuciului, precum şi cu un post protector de gaz, provocând pagube materiale în valoare de aproximativ 15 000 de lei.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă.