miercuri, noiembrie 29, 2023

De ce YouTube schimba modul de raportare a numarului de abonati

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent...

Cum a fost inventat aerul condiționat

Condiționarea aerului este procesul de îndepărtare a...

Ce nu trebuie să faceți atunci când alegeți tapetul

Tapetul poate transforma total o cameră. Are...

Accidentata pe trecerea de pietoni

Fapt diversInfractionalAccidentata pe trecerea de pietoni
- Advertisement -

Poliția Municipiului Bacău a fost sesizată la data de 26.03.2013, în jurul orei 13:30, despre faptul că la Spitalul Judetean Bacau s-a prezentat I. Valeria, de 65 ani, din Bacău, care a declarat ca a fost victima unui accident rutier, produs pe strada Ioniță Sandu Sturza.

Polițiștii au stabilit, în urma verificărilor, că la data de 26.03.2013, în jurul orei 12:30, I. Valeria s-a angajat regulamentar în traversarea străzii Ioniță Sandu Sturza pe marcajul pietonal și a fost acroșată de un autoturism, al carui conducător auto a plecat de la locul accidentului.

Victima a primit îngrijiri medicale , fără a fi necesară internarea ei.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, în jurul orei 14.30, conducătorul auto implicat în evenimentul rutier a fost identificat și depistat la domiciliul său din Bacău. A. Constantin, de 60 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezulatatul a fost negativ și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Alte titluri