vineri 17 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversAcțiune cu efective...

Acțiune cu efective sporite la Onești și în comunele arondate

Polițiștii din cadrul Poliţiei Mun. Oneşti, Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au organizat în ziua de 20 iulie a.c., o acţiune pentru identificarea şi sancţionarea celor care nu respectă normele legale privind traficul rutier, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi asigurarea climatului de siguranţă stradală, pe raza municipiului Oneşti şi a secţiilor de poliţie rurală arondate.
În cadrul acţiunii au fost angrenați poliţişti de la ordine publică, investigaţii criminale și polițiști rutieri.
Au fost legitimate peste 100 de persoane, controlate 70 de autovehicule și testați alcoolscopic 43 de conducători auto.
De asemenea, au fost efectuate verificări în parcuri, târguri, gări și autogări.
În urma neregulilor constatate au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 25.000 de lei, din care 17 conform Legii 61/1991.
Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 8 permise de conducere.

1. A fost identificat un bărbat din comuna Coţofăneşti, care ȋn data de 08 iulie a.c., ȋn timp ce se afla ȋntr-un magazin din Oneşti, i-ar fi sustras unui angajat, un telefon mobil, lăsat pe biroul la care acesta ȋşi desfăşura activitatea. Prejudiciul a fost recuperat.

2. Polițiștii au identificat o localnică care, la data de 18 iulie a.c., ar fi găsit un portofel pe care un bărbat l-ar fi uitat pe bordura din parcarea unui centru comercial din Oneşti şi nu l-ar fi predat ȋn termenul legal. Prejudiciul a fost recuperat ȋn totalitate.
Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, polițiștii acționează cu efective sporite, în cadrul Planului de Măsuri Estival 2022 care este implementat pe perioada sezonului de vară.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...