marți, octombrie 3, 2023

Ardeiul gras: fruct pentru botaniști, legumă pentru nespecialiști

Capsicum este numele genului de plante cu...

Contestatia la executare

In principiu, contestatia la executare poate ...

Cum ne iluminăm casa. Câteva idei

Zice o vorbă veche cum că acolo...

Acțiuni ale polițiștilor în județul Bacău

ActualitateAcțiuni ale polițiștilor în județul Bacău
- Advertisement -

La data de 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti şi Secțiilor 2 și 7 Poliție Rurală au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice şi a altor încălcări ale legislaţiei privind circulaţia şi comercializarea materialului lemnos.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 36 de persoane și 30 de autovehicule, printre care și de transport material lemnos, au fost controlate.

În total au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.975 de lei. De asemenea au fost 3 permise de conducere reţinute și un certificat de înmatriculare retras.

 

 

La data de 24 septembrie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00 , lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Buhuşi au acţionat pe raza orasului şi a comunelor arondate, pentru verificarea respectării prevedrilor legale în domeniul infracţionalitaţii stradale şi a celei cu violenţă, regimului rutier, deşeurilor şi silviculturii.

 În urma activităților desfășurate au fost legitimate 36 de persoane și 28 de autovehicule au fost controlate.

În total au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.775 de lei. De asemenea a fost reţinut un permis de conducere.

 

La data de 24/25 septembrie a.c., în intervalul orar 18.00-02.00, efectivele Secţiei 1 Poliţie Bacău au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii încălcării prevederilor Legii 61/1991, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

 În urma activităților desfășurate au fost legitimate 40 de persoane și 16 autovehicule au fost controlate.

În total au fost aplicate 42 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.530 de lei.

 

În zilele de 24 și 25 septembrie a.c., 16 polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au acţionat pe raza de competenţă, pe linie de ordine publică, poliţie rutieră şi pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.

În urma activităților desfășurate au fost legitimate 121 de persoane și 94 de autovehicule au fost controlate. De asemenea, 8 agenți economici au fost verificați.

În total au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.040 de lei. Totodată au fost 6 infracțiuni constatate și 2 certificate de înmatriculare reținute.

Alte titluri