duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalAcţiuni pentru creşterea...

Acţiuni pentru creşterea nivelului de siguranţă a cetăţenilor

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Staţiunii Slănic Moldova au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor prin prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilegale şi a respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţiştii au verificat 149 de autovehicule, 19 societăţi comerciale, 26 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi au legitimat peste 160 de persoane. Au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4305 lei.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost prezenţi în zona pieţelor şi a lăcaşelor de cult într-o acţiune organizată pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au legitimat 63 de persoane şi au verificat 26 de producători agricoli. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.680 de lei, din care 11 conform Legii 61/1991.

Şi poliţiştii din Moineşti s-au asigurat că cetăţenii petrec weekendul în siguranţă. Aceştia au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră al cetăţenilor prin respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţişti de ordine publică, de la rutieră şi poliţişti locali au verificat 61 de persoane participante la traficul local, au legitimat peste 80 de persoane şi au controlat 75 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3190 de lei şi au procedat la verificarea unui număr de 67 de persoane aflate în izolare.

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...