duminică, octombrie 1, 2023

Lacul Balatau (lacul Bolatau) din Muntii Nemira

Lacul Bălătău (este cunoscut de catre localnici...

10 lucruri de știut înainte de a cumpăra o chiuvetă pentru baie

Alegerea unei chiuvete de baie poate fi...

15 sfaturi pentru cei care nu consideră fitness-ul un simplu moft

Te-ai săturat să depui efortul la sală...

Acţiuni pentru creşterea nivelului de siguranţă a cetăţenilor

Fapt diversInfractionalAcţiuni pentru creşterea nivelului de siguranţă a cetăţenilor
- Advertisement -

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Staţiunii Slănic Moldova au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă al cetăţenilor prin prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilegale şi a respectării măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţiştii au verificat 149 de autovehicule, 19 societăţi comerciale, 26 de persoane aflate în izolare la domiciliu şi au legitimat peste 160 de persoane. Au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4305 lei.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost prezenţi în zona pieţelor şi a lăcaşelor de cult într-o acţiune organizată pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au legitimat 63 de persoane şi au verificat 26 de producători agricoli. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.680 de lei, din care 11 conform Legii 61/1991.

Şi poliţiştii din Moineşti s-au asigurat că cetăţenii petrec weekendul în siguranţă. Aceştia au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră al cetăţenilor prin respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă.

Astfel, poliţişti de ordine publică, de la rutieră şi poliţişti locali au verificat 61 de persoane participante la traficul local, au legitimat peste 80 de persoane şi au controlat 75 de autovehicule.

Poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3190 de lei şi au procedat la verificarea unui număr de 67 de persoane aflate în izolare.

Alte titluri