marți 20 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăFapt diversActivitatea Autorităţii Teritoriale...

Activitatea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Bacău, apreciată la nivel naţional

În perioada 24÷26 mai 2013, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Bacău a participat la lucrările Adunării Generale a Asociaţiei Naţionale a Autorităţilor Teritoriale de Ordine Publică din Romania (ANATOP-România) desfăşurate la Poiana Braşov, judeţul Braşov.

Pe lângă autorităţi teritoriale de ordine publică care funcţionează la nivelul judeţelor şi al municipiului Bucureşti, reprezentate prin preşedinţii acestora, la manifestare au participat: chestor de poliţie Doru Dumitrescu, Subsecretar de Stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, chestor de poliţie Florea Alexandru Oprea, adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, chestorul de poliţie Dumitru Jianu, directorul Direcţiei de ordine publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor administraţiei publice ale judeţului Braşov.

Cu acest prilej, ANATOP-România a oferit domnului Ionel Floroiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bacău, o plachetă omagială ca expresie a înaltei consideraţii pentru susţinerea şi promovarea politicilor pe segmentul de ordine publică şi recunoaştere a rolului avut şi eforturile depuse în realizarea acestei asociaţii naţionale.

De menţionat că, domnul Ionel Floroiu a fost primul preşedinte al ANATOP-România, în calitatea sa de preşedinte ATOP Bacău în mandatul 2004-2008, iar din anul 2009 deţine calitatea de preşedinte de onoare al ANATOP.

De asemenea, AutorităţiiTeritoriale de Ordine Publică Bacău i s-a recunoscut contribuţia la promovarea şi dezvoltarea instituţiei ATOP, prin acordarea de plachete omagiale doamnei consilier Maricica Luminiţa Coşa, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Bacău în actualul mandat, care a deţinut funcţia de membru ATOP Bacău şi în mandatul 2008-2012, domnilor Cornel Cepariu, ziarist, membru desemnat din partea comunităţii în ATOP Bacău şi Florian Moroşanu, secretar execuriv al ATOP Bacău, ambii activând în cadrul acestui organism încă de la înfiinţarea sa, în anul 2002, precum şi domnului consilier Eugen Ochenatu care a îndeplinit funcţiile de preşedinte al ATOP Bacău şi vicepreşedinte al ANATOP-România în mandatul 2008-2012.

Tot în cadrul acestei întâlniri au avut loc şi alegeri pentru desemnarea noii conduceri a asociaţiei pentru actualul mandat, ocazie cu care domnul Claudiu Coman (ATOP Braşov), preşedinte ANATOP-România în mandatul anterior, a fost reconfirmat în această funcţie.

Doamna Maricica Luminiţa Coşa, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Bacău, a fost aleasă în funcţia de vicepreşedinte al ANATOP-România pentru Regiunea Nord-Est, judeţul Bacău deţinând această funcţie pentru al doilea mandat consecutiv.

De citit!

CRAB preia controlul asupra Rezervei de Apă din Bacău – Un pas semnificativ pentru siguranța alimentării cu apă în municipiu

Primarul Lucian Viziteu anunță că "Rezerva de apă a municipiului Bacău" a fost predată către Compania Regională de Apă Bacău (CRAB), punând în aplicare hotărârea instanței judecătorești care a validat decizia municipalității. Această mutare transferă responsabilitatea asupra debitului, prețului...

Pompierii băcăuani, eroi în weekend: 71 de intervenții în intervalul 16-19 Februarie”

În perioada 16-19 februarie a.c., pompierii din Bacău au desfășurat un efort remarcabil, răspunzând prompt la 71 de solicitări primite prin Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.Cea mai frecventă intervenție a fost acordarea ajutorului medical de urgență, totalizând...

Protejându-ne împotriva gripei de tip A: Importanța vaccinului antigripal

Gripa de tip A reprezintă o preocupare constantă pentru sănătatea publică, având capacitatea de a provoca epidemii și pandemii grave. Cu toate că simptomele gripei pot fi asemănătoare cu cele ale unei răceli obișnuite, gripa de tip A poate...