7.8 C
Bacau

Activitati dedicate Zilei Femeii de catre minorii delincventi de la Targu Ocna

De stiut!

Semnificatia zilei de 8 Martie are aceeasi conotatie si pentru minorii care executa masura educativa a internarii intr-un centru de reeducare, femeia fiind o prezenta activa tn viata fiecaruia dintre noi. In acest sens, minorii internati in Centrul de Reeducare din Targu Ocna, desfasoara o serie de activitati dedicate Zilei Femeii, in cadrul proiectului educativ “Invitatie la o floare”, derulat in spiritul celor mai frumoase traditii romanesti, in parteneriat cu unitati si institutii publice din localitate si din zona.

Astfel, in perioada 6-15 martie a.c., la Biblioteca Municipala “Radu Rosetti” din Onesti, este organizata o expozitie cu obiecte confectionate de minori in cadrul atelierelor ocupationale in cadrul careia sunt expuse martisoare, felicitari, origami, desene, diverse obiecte artizanale.

De asemenea, astazi, 7 martie a.c., cu incepere de la ora 12.00, va avea loc in sala de festivitati a centrului, un moment artistic dedicat Zilei Femeii, ce va include in programul sau, muzica, dans, recitaluri de poezie, scenete.
“Scopul acestor actiuni il constituie dezvoltarea relatiilor de colaborare cu partenerii din comunitate, atitudinea proactiva fata de activitatea de voluntariat, sensibilizarea societatii civile in legatura cu problematica reintegrarii sociale a minorilor”, a declarat inspector principal de penitenciare Nicoleta Triandafil, purtatorul de cuvant al Centrului de Reeducare Targu Ocna.

Romulus Dan Busnea

- Advertisement -

Ultimele stiri