luni 15 iulie 2024

.

Ce trebuie să știm...

Una dintre cele mai vizibile caracteristici ale unei case super eficiente din punct...

Gestionarea intoleranței la lactoză...

Intoleranța la lactoză și osteoporoza sunt două probleme de sănătate care afectează milioane...

Eleganță și stil inconfundabil:...

Moda este mai mult decât simpla îmbrăcăminte; este o formă de exprimare a...

Transformă-ți locuința într-un refugiu...

În era în care preocupările legate de mediul înconjurător și costurile energetice sunt...
AcasăActualitateAfaceriAerostar estimeaza o...

Aerostar estimeaza o cifra de afaceri de 210 milioane de lei in 2013

Aerostar Bacau estimeaza pentru anul viitor o cifra de afaceri in crestere cu 27%, la 210 milioane lei, fata de nivelul prognozat pentru acest an, de 165 milioane lei.

Veniturile sunt estimate sa urce cu 26%, la 218,3 milioane lei, iar cheltuielile vor avansa cu 25%, la 199,2 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat de actionari in AGA.

Profitul brut prognozat pentru anul viitor, de 19 milioane lei, este cu 36% peste castigul estimat pentru 2012, de 14 milioane lei.

Compania a inregistrat in primele noua luni din acest an o cifra de afaceri in crestere cu 33%, la 134 milioane lei (30,2 milioane euro), si un profit de 11,2 milioane lei (2,5 milioane euro), de 2,6 ori peste cel din aceeasi perioada din 2011.

Veniturile au crescut in primele noua luni cu 40%, la 161,2 milioane lei (54 milioane euro), iar cheltuielile au avansat cu 36%, la 145 milioane lei (32,7 milioane euro). In aceeasi perioada a anului trecut, compania a consemnat venituri de aproape 115 milioane lei si cheltuieli de 107 milioane lei.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...