miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAjun de poveste...

Ajun de poveste la Onești: Piața Catedralei, între tradiție și modernism, un cadou de neuitat pentru locuitori

Locuitorii din Onești au trăit o seară magică în Piața Catedralei, unde tradiția și modernismul au creat împreună un spectacol impresionant. Declarația aparține președintelui Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, care a elogiat reamenajarea spațiului urban și a transmis felicitări primarului Laurențiu Neghină pentru finalizarea acestui proiect.

Piața Catedralei a devenit, conform declarației lui Valentin Ivancea, “cel mai frumos dar al anului pentru oneșteni.” În Ajunul Crăciunului, trupele de colindători au vestit Nașterea lui Hristos, iar atmosfera a fost completată de apariția așteptată a Moșului Crăciun, care a adus bucurie celor mici.

Reamenajarea spațiului urban din Piața Catedralei a fost laudată pentru modul în care a îmbinat modernismul cu tradiția, păstrând în același timp farmecul caracteristic zonei. Această inițiativă plasează Oneștiul în fruntea municipiilor în care investițiile în modernizare și dezvoltare urbană își găsesc locul fără a pierde din autenticitatea locurilor.

În declarația sa, președintele CJ Bacău a transmis felicitări primarului Laurențiu Neghină pentru finalizarea acestei investiții și a exprimat speranța ca noile amenajări să ofere locuitorilor din Valea Trotușului oportunitatea de a se bucura de numeroase evenimente în acest spațiu special gândit pentru comunitate.

“Sărbători binecuvântate tuturor!” a încheiat Valentin Ivancea, aducând urări de bucurie și lumină pentru locuitorii orașului Onești în această perioadă festivă.

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...