luni 15 iulie 2024

.

Cum să vă îmbrăcați...

Cel mai important lucru de reținut este că stratificarea este cel mai eficient...

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

De ce YouTube schimba...

Utilizarea canalelor YouTube a devenit in prezent o posibila sursa de castig, foarte...

Principalele probleme pe care...

Nu toată lumea are bani pentru o mașină nouă, mai ales dacă sunt...

Alarma

Unul din trucurile – sa le zicem trucuri – la care apelez cu incredere (si la care sunt convinsa ca multi dintre voi apelati) pentru a face mai usor față trezitului “atat de dimineata” in fiecare zi, indiferent de anotimp, este schimbarea, periodic, a tonului la alarma ceasului.

Ceasul de la telefon, desigur – ca picatura chinezeasca imi zbarnaie si acum in urechi rrrrrrrrrrring!-ul… Continuarea, aici.

Din: 365, respectiv 366 pentru anii bisecti, de semnificatii pentru “cafeaua de dimineata”.

De citit!

Este!

Cafea este, luna e-n forma de piscot iar, greierasii fac in ciuda toamnei: “am schimbat oleaca treaba, am cantat, dar nu degeaba!”.Tot atatea motive bune de trezit si jucat pe degete... Continuarea, aici.

Septembrie

Am avut bucuria de a spune buna dimineata, toamnei, de la munte. Ce grozav, ce grozav, muntele reflectandu-se odata cu toamna in ceasca de cafea, lume multa, buna si frumoasa alaturi si ceva amintiri pentru mai tarziu.Dau binete...

Margele

In zilele de marti, diminetile se masoara in cel putin trei ceasuri bune, iar de n-or fi asa primele trei, le numaram pe urmatoarele, le facem margele ceasurile de marti, le punem in sirag si numaram la ele.La fel...