Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în localitatea Podu Turcului

Pentru a permite efectuarea unor lucrări specifice la sistemul naţional de transport al gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sistează alimentarea cu gaze naturale, în localitatea Podu Turcului, din judeţul Bacău în cursul zilei de luni, 4 februarie a.c., începând cu ora 08.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

E. On Gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).