vineri, septembrie 29, 2023

Brățările bărbătești: Moft sau necesitate?

În general, bărbații se împacă (vorba vine...)...

Marker, liner, koki… Ce sunt și la ce folosesc

Marker pen, fine liner, marking pen, felt-tip...

Alimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în localităţile Moineşti, Comăneşti şi în cartierul Poieni din Tg. Ocna

ActualitateAlimentarea cu gaze naturale va fi întreruptă în localităţile Moineşti, Comăneşti şi în cartierul Poieni din Tg. Ocna
- Advertisement -

Pentru realizarea unor lucrări specifice la sistemul de transport al gazelor naturale, este necesară întreruperea alimentării cu gaze naturale miercuri, 19 iunie a.c., începând cu ora 08.00, pentru consumatorii din localităţile Moineşti şi Comăneşti, precum şi din cartierul Poieni din localitatea Tg. Ocna.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea lucrărilor, cel mai probabil în jurul orei 18.00.

Compania de gaze solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă),
sau
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Alte titluri