Ambulanta neagra care te lasa fara organe. Dupa panica, mistouri

Dupa ce timp de mai multe zile, adolescentii din Bacau au fost terorizati de zvonurile care vorbeau despre descoperirea mai multor tinere ucise si lasate fara organe, panica a lasat locul mistourilor.

Legenda ambulantei negre care rapeste fete si le ucide pentru a le recolta organele a creat panica maxima in Bacau. Timp de mai multe zile, acesta a fost subiectul preferat de discutii in timpul pauzelor ba chiar si in timpul orelor, profesorii intrecandu-se in a prezenta elevilor ultimele noutati in materie de cadavre descoperite.

In unele camine ale liceelor panica a fost atat de mare incat fetele si-au sunat parintii sa vina sa le ia acasa pentru ca nu mai au curajul sa stea in internat.

Bacau Expres a scris ieri despre acest subiect. Speram ca am contribuit la dezamorsarea acestui val de panica. Articolul a avut peste 6.700 de accesari, semn ca interesul pe marginea acestui subiect a fost maxim.

Dupa ce lumea s-a convins ca a fost vorba doar de o farsa sinistra, copiilor le-a venit inima la loc si au inceput sa ia subiectul la misto.

Pe Facebook au inceput sa apara imagini cu asa-zisa ambulanta neagra pe care scrie “prelevari organe”.

O alta imagine infatiseaza o dubita colorata in negru si o intrebare “ai organe?”

Totusi, reactia autoritatilor a lipsit in acest caz, ceea ce a contribuit la propagarea panicii in oras. P