sâmbătă, decembrie 2, 2023

Două electrocasnice fără de care nu poți trăi cu adevărat

Nu e nimic exagerat. Desigur, poți să...

Modul corect pentru a-ți spăla părul

Spălatul pe cap nu e chiar așa...

Două suplimente alimentare pentru sănătatea ta

Suplimentele alimentare au câștigat popularitate în rândul...

Amenzi de 27.500 de lei pe linia controalelor silvice

ActualitateAmenzi de 27.500 de lei pe linia controalelor silvice
- Advertisement -

În cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a delictelor silvice, polițiștii de la economic, împreună cu specialişti silvici, au confiscat 32 de m.c. de material lemnos şi au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei.

În perioada 09-18 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice, cu sprijinul specialiştilor silvici au desfășurat o acțiune de prevenire şi combatere în domeniul prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 32 de m.c. material lemnos, în valoare de 10.000 de lei. Totodată, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, cu sprijinul specialiştilor silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava şi cei ai Direcţiei Silvice Bacău, la o societate comercială din Comăneşti, s-au constatat nereguli cu privire la modul de înregistrare a datelor în sistemul SUMAL şi diferenţe între stocurile scriptice şi cele fizice de material lemnos.

Față de cele constatate, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, precum și confiscarea contravalorii cantității de material lemnos comercializată fără îndeplinirea condițiilor legale, în sumă de 7.160 de lei.

Alte titluri