duminică 23 iunie 2024

.

Câteva sfaturi pentru creșterea...

Ouăle provin de la găini crescute special pentru a depune ouă, dar puii...

Tot ceea ce trebuie...

Aparatele dentare sunt dispozitive folosite în ortodonție care aliniază și îndreptă dinții și...

Câteva trucuri utile pentru...

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă strălucirea. Anumite alimente vă pot păta...

Top 10 mituri de...

Acest articol se ocupă de topul celor mai importante 10 mituri despre nutriția...
AcasăActualitateAmenzi de 27.500...

Amenzi de 27.500 de lei pe linia controalelor silvice

În cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a delictelor silvice, polițiștii de la economic, împreună cu specialişti silvici, au confiscat 32 de m.c. de material lemnos şi au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei.

În perioada 09-18 martie a.c., polițiștii de investigare a criminalităţii economice, cu sprijinul specialiştilor silvici au desfășurat o acțiune de prevenire şi combatere în domeniul prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 32 de m.c. material lemnos, în valoare de 10.000 de lei. Totodată, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.500 de lei.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, cu sprijinul specialiştilor silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava şi cei ai Direcţiei Silvice Bacău, la o societate comercială din Comăneşti, s-au constatat nereguli cu privire la modul de înregistrare a datelor în sistemul SUMAL şi diferenţe între stocurile scriptice şi cele fizice de material lemnos.

Față de cele constatate, s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, precum și confiscarea contravalorii cantității de material lemnos comercializată fără îndeplinirea condițiilor legale, în sumă de 7.160 de lei.

De citit!

Reținere efectuată de polițiști, într-un dosar penal de infracțiuni contra persoanei

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate și au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Motoșeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă...

Polițist băcăuan, ghid pentru o expediție în Africa

În perioada 25-30 mai a.c, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău s-a alăturat unei echipe de 23 de români care au participat la o expediție montană ce a avut ca obiectiv atingerea vârfului Uhuru Peak, de...

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...