luni 15 iulie 2024

.

Ce trebuie să știm...

Pancreasul vă ajută să reglați modul în care corpul dumneavoastră procesează zahărul. De...

Ce trebuie să știi...

Câinii Golden Retriever au o reputație bună, de câini de familie, jucăuși, blânzi...

Inovații în industria construcțiilor...

Procesul de construcție a unei piscine nu presupune doar săpături și turnarea betonului....

Cum să mai scazi...

Prețul asigurărilor auto obligatorii a crescut destul de mult, anul trecut, știm cu...
AcasăCulinarAndive cu sos...

Andive cu sos Caesar

Andivele crude se potrivesc foarte bine în salate în care mai puteți adăuga pește afumat (ton, somon, butterfish), brânzeturi (Gorgonzola, Roquefort, blue cheese etc.), piept de pui. La o astfel de salată se pretează un dressing pe bază de maioneză, muștar, iaurt, un sos Caesar sau chiar unul cu (puțin) usturoi.

Puteți renunța la adaosurile de pește, pui sau brânză, așa cum o să vedeți în povestea de mai jos. Andivele cu sos Caesar se pregătesc rapid, în 20 de minute cu poze cu tot (fără poze, timpul de preparare se înjumătățește).

_108

De citit!

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....

Salată de andive cu brânză și ton

Nu știu cât de mult vă dați în vânt după andive. Mie unuia, îmi plac. Fie că sunt în prealabil opărite și apoi date la cuptor (ca aici sau aici), fie că sunt crude, încorporate în diferite salate, alături de...