.

Cum să îți hidratezi...

Toată lumea folosește o cremă de față în mod regulat, dar tu știi...

De ce e important...

Nu mai trebuie să explic de ce am trecut pe centrală termică. Vara...

De la ADN la...

Vom vorbi despre psoriazis și ADN - două subiecte care par să nu...

Top 10 lucruri esențiale...

Mutarea într-o locuință nouă reprezintă o etapă plină de entuziasm, dar și de...
AcasăCulinarAndive cu sos...

Andive cu sos Caesar

Andivele crude se potrivesc foarte bine în salate în care mai puteți adăuga pește afumat (ton, somon, butterfish), brânzeturi (Gorgonzola, Roquefort, blue cheese etc.), piept de pui. La o astfel de salată se pretează un dressing pe bază de maioneză, muștar, iaurt, un sos Caesar sau chiar unul cu (puțin) usturoi.

Puteți renunța la adaosurile de pește, pui sau brânză, așa cum o să vedeți în povestea de mai jos. Andivele cu sos Caesar se pregătesc rapid, în 20 de minute cu poze cu tot (fără poze, timpul de preparare se înjumătățește).

_108