miercuri 11 decembrie 2024

.

Autoturismele Smart: Alegerea inteligentă...

Într-o lume în continuă evoluție, mobilitatea urbană inteligentă devine tot mai importantă. Autoturismele...

Se apropia Valentine’s Day

Te gândești cu drag la persoana specială din viața ta care îți umple...

Ce trebuie să știm...

Sărurile de baie sunt minerale solubile, care sunt adăugate în apă pentru a...

Ghidul complet al hainelor...

Vara este sezonul perfect pentru a-ți actualiza garderoba cu piese vestimentare care nu...
AcasăCulinarAndive la cuptor...

Andive la cuptor cu jambon afumat şi sos Emmentaler

Fiind puţin amărui (chiar prea amărui dacă nu le este scos cotorul 🙂 ), nu am întâlnit prea mulţi fani ai acestei verişoare a salatei, care locuieşte acolo unde tot timpul este întuneric. Andivele pot fi mâncate şi fierte sau coapte, nu numai crude, în salate.

Ce vă trebuie?

  • 4 andive;
  • zeama de la ½ lămâie;
  • 25 g unt;
  • 50 – 75 mL lapte nedegresat;
  • 50 g Emmentaler (şvaiţer) dat prin răzătoarea mică;

Continuarea aici …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....