duminică 14 iulie 2024

.

Artă culinara și bucătărie...

Bucătăria este adesea privită ca o formă de artă culinară, un loc în...

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Din bucătărie, în spațiul...

Hai că știi despre ce este vorba. Nu se poate să n-ai măcar...

Impactul testelor genetice în...

În era modernă a medicinei personalizate, testele genetice pentru cancer și consultările genetice...
AcasăOrasulAndreea Marin a...

Andreea Marin a dat autografe si s-a pozat cu fanii la Cinema City in Bacau

Andreea Marin a fost prezenta sambata seara la Cinema City Bacau, la premiera filmului Ho Ho Ho 2. Vedeta a dat autografe si s-a fotografiat cu spectatorii peliculei. Impreuna cu ea a fost si Patricia Poslusnic, personajul principal, precum si regizorul Jesus del Cerro.

“Ho Ho Ho 2: O Loterie de Familie” este un film de Crăciun despre Ema (Patricia Poslușnic), un copil care crede că visele pot deveni realitate.

Într-o zi, în timp ce era în pauză în curtea școlii, Ema găsește un bilet de loterie. Atunci când descoperă că biletul este câștigător, ea speră că i se va îndeplini cel mai frumos vis.

Din păcate, biletul de loterie câștigător trebuie să fie încasat doar de un adult. Dar, fiind orfană și neavând încredere în directoarea orfelinatului (Andreea Marin Bănică), va trebui să găsească familia ideală care să o adopte și care să încaseze suma pentru ea. Și mai are doar o săptămână până când biletul va fi anulat.

Cu ajutorul prietenilor ei, dar și al lui Vlad (Dragoș Bucur), detectivul angajat să o găsească după ce fuge de la orfelinat, Ema va învăța adevăratul sens al conceptului de “familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

„E doar o coincidență, nu are nicio legătură faptul că soțul meu a jucat în primul film cu faptul că eu am fost aleasă pentru al doilea” – a declarat Andreea Marin.

“Coincidența e că acționăm amândoi în aceeași zonă artistică, deși eu nu sunt actriță și nu mă veți vedea după această experiență inedită pentru mine spunând că am nasul undeva deasupra norilor și că sunt deja autodeclarată actriță.

Consider, tocmai trăind alături de un actor, că e enorm de muncă până să ajungi să aspiri la acest statut.”

Andreea a mai interpretat cu două ocazii roluri episodice, unul în care se juca pe ea însăși („Faraonul” în regia lui Sinisa Dragin, 2004) și unul într-o producție americană, în Los Angeles, despre care s-a scris destul de mult la vremea respectivă, când ea era însărcinată în trei luni („A Beautiful Life” în regia lui Alejandro Chomski, 2008).

Totuși, este pentru prima dată când ea apare în rol principal: „Inițial, am avut o altă propunere din partea producătorului, Alma Sârbu, pentru un rol mult mai apropiat de ce sunt eu în viața reală și m-am gândit că n-ar fi o idee înțeleaptă să fac asta.

Ar fi foarte greu pentru mulți dintre cei care m-ar privi să facă departajarea clară între ceea ce sunt eu în viața reală și ceea ce aș fi fost în acel rol, în „Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie”.

Peste o săptămână, Alma a revenit cu o propunere care mi s-a părut interesantă, pentru că era un rol cu totul opus, pe care nu mi-aș fi închipuit că-mi va fi destul de la îndemână să-l abordez: al femeii neîmplinite, al femeii care sperie copii.”

Pentru a completa transformarea drastică din realitate într-o femeie rea, „mastera” de la orfelinat, Andreea Marin Bănică a fost supusă unui întreg proces de machiaj, coafură și costume speciale, despre care ne dă câteva detalii:

„Machiajul include alunițele celebre. Asta are și două fire de păr implantate. Au făcut deliciul copiilor alunițele mele. Cu toții se întreabă dacă sunt adevarate, dacă nu, câteodată o iau, o dezlipesc. E o întreagă distracție pe platoul de filmare. Din nou, ne-am gândit să creăm această impresie de duritate prin unirea sprâncenelor. Prin îngroșarea lor, există și în partea exterioară fire de păr.” Transformarea chipului ei continuă cu mustața aplicată, ochelarii cu rame groase și cocul oficial, înăltat cu ajutorul unor bureți cosmetici.

Pentru completarea aspectului, personajului Andreea a colaborat cu echipa și au gândit împreună niște îmbunătățiri care s-au impus: „Am fost de acord să creăm pe sub fusta, rochia sau pijamaua mea, un corp fals. Practic, corpul meu e dublu față de cum e el în realitate pentru că, pe dedesubt, am un costum de culoarea pielii umplut cu un fel de material moale, pe care-l poți și modela. Mai mare-n spate, mai lat pe șolduri și așa mai departe.

Costumul ăsta m-a ajutat să am mișcările într-un anume fel – pentru că nu te poți mișca așa cum vrei în el. Ești mai greoaie, corpul pleacă înainte, partea din spate vine mai târziu. Ești mai impozantă având acești umeri și mai puternică având corpul în formă de clepsidră, cu aceste accente puse pe șolduri”, povestește ea amuzată.

Copilul-personaj central în „Ho Ho Ho 2”, Patricia Poslușnic, care îi dă viață Emei, este o actriță cu o lungă listă de roluri interpretate deja. În afară de multiplele reclame și vidoclipuri în care a apărut, ea a fost remarcată de către Alma și Jesus la filmările pentru altă producție a lor, „Nașa”(2011).

Inițial, Ema nu exista în scenariu, povestea implica un băiețel care trecea prin toate aceste aventuri, însă castingul s-a dovedit a fi mai dificil decât se aștepta toată lumea. Într-un final, Alma Sârbu și-a dat seama că nu contează ce sex are copilul, au extins căutarile și au redescoperit-o pe Patricia. Fetița a fost teribil de emoționată să afle că a fost aleasă: „Mi se pare extraordinar. Când am auzit că am luat rolul principal, nu stiam cum să mă mai exprim de fericire.”

Deși programul ei a fost teribil de obositor (se trezea la 5 dimineața și nu ajungea niciodată înapoi acasă înainte de ora 8 seara), Patricia s-a distrat de minune alături de cei 20 de copii langă care a muncit aproape în fiecare zi. Cel mai mult s-a apropiat însă de Andreea care o distra arătându-i trucurile de machiaj prin care intra în pielea personajului sau aduna toți copiii în pauzele de filmare și le citea povești. Și pentru că era atât de simpatică și cooperantă în orice circumstanță, ea s-a ales și cu un cadou din partea echipei, o păpușă Barbie de care nu s-a mai despărțit.

Cu tot talentul ei actoricesc și cu tot profesionalismul de care a dat dovadă, tot o secvență foarte comică a impresionat-o pe Patricia în mod deosebit: „Eu numesc acea secvență „furcu-cheia”. Era o furculiță îndoită în cheie. Și eu trebuia să scap, noaptea, însă Ioana m-a prins până la urmă. Introduceam cheia și odată aud clic! S-a deschis! Apăs pe clanță și o aud pe Ioana cum râde malefic. Apoi mă uit la ea. Aoleu m-a prins!”

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...