duminică, octombrie 1, 2023

eReader sau tabletă?

Chiar dacă cititul nu mai este cea...

La ce să te aștepți după ce ți-ai luat mașină second-hand

Te-ai decis să-ți iei mașină. Ai stat...

Antique Cafe si camera secretelor (P)

OrasulAntique Cafe si camera secretelor (P)
- Advertisement -

Putina lume stie ca Antique Cafe de pe strada Razboieni inseamna mai mult decat ceeea ce se vede la o prima privire.

Antique Cafe este una din cele mai elegante cafenele din oras. Acest lucru se observa din atentia care s-a acordat detaliilor atunci cand a fost decorata. De la mobilier pana la decoratiunile interioare, totul a fost ales cu grija.

“Pietrele care decoreaza peretii au fost aduse din Italia. Este vorba de o roca speciala pentru decoratiuni, utilizata inca din antichitate” – explica Gabriel Postolache, PR-ul cafenelei bacauane.

Dar nu numai aceste detalii sunt importante; Antique Cafe este, de fapt, un complex de doua cafenele una peste alta. Impreuna cu subsolul amenajat pentru o servire independenta, Antique Cafe ofera circa 100 de locuri invitatilor si poate gazdui diferite eveneimente. Cafeneaua “de sus” are 50 de locuri iar cea “de jos” – 60.

“Nu am acordat o atentie speciala doar aspectului, ne-am concentrat si pe produse. De exemplu, cafeaua o aducem din San Marino. Toate produsele noastre sunt de cea mai buna calitate” – exlica Gabriel Postolache.
Iar preturile nu sunt nici pe departe exotice. O cafea costa cinci lei, un ceai la plic – sase lei, o infuzie – sapte lei.

Cafeneaua are si “vinul casei” – rosu, alb sau rose – produs in podgoria patronului. Un pahar cu vin (250 ml) costa opt lei si poate fi si fiert, caz in care costa noua lei simplu sau 10 lei aromatizat cu vaniles, cocos sau amaretto.

Clientii pot gusta si sampanie Moet, cafea in diferite arome si combinatii sau cocktailuri cu alcool sau fara, de la Manhattan, Marguerita pana la IqYo. Acesta din urma este o combinatie de suc de pere si suc de portocale rosii. Cine doreste poate obtine si un cocktail Orgasm, obtinut din amaretto, bailyes, kahula si frisca lichida.

Antique Cafe si-a stabilit si un program de entertainment: joia va fi petrecerea studenteasca “Students Glamour Party cu DJ Maroon, vinerea va fi Karaoke cu DJ Chip si MC Phanu iar sambata se vor organiza petreceri tematice.

Alte titluri