marți 3 decembrie 2024

.

Top 10 măsuri ca...

Sănătatea ficatului este esențială pentru buna funcționare a întregului organism. Ficatul are roluri...

Eficiența și confortul încălzirii...

Într-o lume în continuă evoluție, tehnologia modernă a adus cu sine inovații în...

Trei trenduri pentru pasionatii...

Desi nu mai este o noutate faptul ca vietile oamenilor sunt in permanenta...

Brânza de vaci: Un...

Brânza de vaci este unul dintre alimentele cele mai apreciate de-a lungul timpului...
AcasăCulinarAntricot de viţel...

Antricot de viţel în sos de ciuperci

Am să vă prezint un preparat pe care l-am elaborat combinând o serie de sfaturi întâlnite în diverse reţete publicate pe net cu experienţa proprie în materie de carne de vită (viţel). Am aplicat fezandarea (cu o combinaţie de bere şi bicarbonat de sodiu), închiderea rapidă a porilor (HTST – pentru cunoscătorii într-ale pasteurizării) şi frăgezirea prin fierbere. Lăsând deoparte teoria (prezentată detaliat în alte postări), să purcedem la practică. Practica e realizată pe două porţii (table 4 2).

Continuare…

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....