.

Cate carduri porți în...

Fiecare card reprezintă o "urmă" electronică pe care o lași în sistem.  Deschide portofelul...

Rolul vital al asigurărilor...

Într-o lume în continuă schimbare și adesea imprevizibilă, asigurările au evoluat dincolo de...

Bolile rapiței și tratamentele...

Rapița (Brassica napus) este o plantă agricolă deosebit de importantă, cultivată în principal...

Trusă medicală sau de...

Mergeți pe munte, în pădure sau doar la iarbă verde, la marginea orașului?...
AcasăCulinarAntricot de viţel...

Antricot de viţel în sos de ciuperci

Am să vă prezint un preparat pe care l-am elaborat combinând o serie de sfaturi întâlnite în diverse reţete publicate pe net cu experienţa proprie în materie de carne de vită (viţel). Am aplicat fezandarea (cu o combinaţie de bere şi bicarbonat de sodiu), închiderea rapidă a porilor (HTST – pentru cunoscătorii într-ale pasteurizării) şi frăgezirea prin fierbere. Lăsând deoparte teoria (prezentată detaliat în alte postări), să purcedem la practică. Practica e realizată pe două porţii (table 4 2).

Continuare…