marți 3 decembrie 2024

.

ŠKODA 1000 MB: schimbarea...

ŠKODA a construit o linie de producție complet nouă și modernă pentru noul...

Beneficiile închirierii unei mașini...

Atunci când planifici o călătorie, fie că este de afaceri sau de agrement,...

Cum să îți hidratezi...

Toată lumea folosește o cremă de față în mod regulat, dar tu știi...

Mi-am luat cuptor cu...

Majoritatea oamenilor se gândesc să folosească cuptorul cu microunde doar pentru a reîncălzi...
AcasăCulinarAntricot de viţel...

Antricot de viţel la grătar

Când e vorba de grătare, noi românii avem trei tipuri de carne pe care le preferăm pregătite în acest mod: 1 – carnea de porc; 2 – carnea de porc; 3 – carnea de porc. Nu contează că este ceafă, fleică, piept, costiţă sau cotlet, porc să fie. Carnea de vită este mai puţin iubită, ca să mă exprim elegant. Ba că e prea tare, ba că e prea aţoasă, ba că e prea crudă; există nenumărate pretexte pentru a fi evitată. Şi totuşi un grătar din carne de vită preparat corespunzător este mult mai sănătos, recomandat chiar celor cu colesterolul sau trigliceridele aflate la cota de avarie.

Vita la grătar şi vita în general nu este bună atunci când nu este preparată corect. Nu trebuie să dispui de vită Kobe sau vită argentiniană ca să scoţi un preparat dacă nu delicios, măcar comestibil. Secretul constă în modul în care este aleasă şi tranşată carnea, modul în care este fezandată şi modul în care este gătită.

Continuare …

De citit!

Cartofi due formaggi

De pizza quattro formaggi cu siguranță ați auzit. Poate și de spaghetti quattro formaggi. Posibil să fi mâncat și patate due formaggi chiar dacă n-ați știut că se cheamă așa (trăitorii de Italia nu intră la socoteală). Cartofii ăștia la cuptor,...

Piept de pui pane

Când vreți să faceți “felul doi” pentru mai multe zile, dar v-ați săturat de pârjoale (chiftelepentru cei nedomiciliați în Moldova, Buzău sau Brașov, piftele pentru cei mai culți în cap) ori de șnițele din piept de pui, încercați un...

Cartofi crocanți la cuptor

Cartofi la cuptor. Din nou. Dacă la cartofii grecești vă recomandam griș, la aceștia vă recomand mălai. În același scop, de a face exteriorul cartofilor cât mai crocant. Nu durează mai mult de o oră gătirea lor în cuptor....