miercuri 12 iunie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAnul Nou în...

Anul Nou în siguranță, alături de jandarmii băcăuani

Asigurarea ordinii și siguranței publice la manifestările tradiționale reprezintă obiectul principal al jandarmilor băcăuani pe timpul misiunilor desfășurate în ultima zi a acestui an.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău vor fi prezente activ în stradă, alături de participanții la spectacolele de datini și obiceiuri, dar și la evenimentele cu public organizate în 15 localități din mediul urban și rural, unde vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

În cooperare cu polițiștii băcăuani, jandarmii vor executa misiuni de menținere a ordinii publice, fiind în măsură să intervină prompt la solicitările făcute de cetățeni prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în vederea luării măsurilor legale care se impun.
Jandarmii aflați în dispozitivul de pază și protecție instituțională la obiectivele din competență vor intensifica acțiunile specifice în zona din apropierea acestora, urmărindu-se descurajarea persoanelor care, prin comportamentul lor, i-ar putea afecta pe cei din jur.

Structurile montane cu efectivele Postului Montan Slănic Moldova și Postului Balneoclimateric Tg. Ocna vor acorda la nevoie sprijin și ajutor turiștilor aflați în situații deosebite și se vor asigura că toți cei prezenți în zona de munte vor respecta măsurile de protecție sanitară impuse de către autorități. Astfel, vor fi executate misiuni de menţinere a ordinii publice în special în zonele foarte frecventate de turişti, precum şi pe traseele turistice din aria de competență.

Atragem atenția asupra potențialului pericol asupra sănătății generat de materialele pirotehnice, în special în cazul folosirii acestora de către copii.
Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze astfel de materiale și să nu încurajeze utilizarea lor de către copii, oricât de ,,distractiv” ar părea pe moment, pentru a preveni producerea unor accidente cu urmări din cele mai serioase în Noaptea dintre Ani.

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău vă urează
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI ÎMPLINIRI!

De citit!

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea delictelor silvice în județul Bacău

La data de 30 martie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol Bacău au desfășurat o operațiune amplă în întreg județul, având ca scop prevenirea și combaterea delictelor silvice și a transportului ilegal de materiale lemnoase.În timpul...

Polițiștii rețin un șofer după un accident rutier provocat sub influența alcoolului

La data de 31 martie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Moinești au fost alertați cu privire la un accident rutier survenit în localitatea Pîrjol.Din investigațiile preliminare, s-a stabilit că un bărbat în...

Dosar penal deschis după ce un minor a fost depistat conducând un motociclu fără permis, încredințat de tatăl său

La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au interceptat un incident în localitatea Cleja, pe DN2 - E85, unde un tânăr în vârstă de 17 ani era surprins conducând un motociclu neînregistrat și fără...