vineri 1 martie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAnul Nou în...

Anul Nou în siguranță, alături de jandarmii băcăuani

Asigurarea ordinii și siguranței publice la manifestările tradiționale reprezintă obiectul principal al jandarmilor băcăuani pe timpul misiunilor desfășurate în ultima zi a acestui an.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău vor fi prezente activ în stradă, alături de participanții la spectacolele de datini și obiceiuri, dar și la evenimentele cu public organizate în 15 localități din mediul urban și rural, unde vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională.

În cooperare cu polițiștii băcăuani, jandarmii vor executa misiuni de menținere a ordinii publice, fiind în măsură să intervină prompt la solicitările făcute de cetățeni prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112, în vederea luării măsurilor legale care se impun.
Jandarmii aflați în dispozitivul de pază și protecție instituțională la obiectivele din competență vor intensifica acțiunile specifice în zona din apropierea acestora, urmărindu-se descurajarea persoanelor care, prin comportamentul lor, i-ar putea afecta pe cei din jur.

Structurile montane cu efectivele Postului Montan Slănic Moldova și Postului Balneoclimateric Tg. Ocna vor acorda la nevoie sprijin și ajutor turiștilor aflați în situații deosebite și se vor asigura că toți cei prezenți în zona de munte vor respecta măsurile de protecție sanitară impuse de către autorități. Astfel, vor fi executate misiuni de menţinere a ordinii publice în special în zonele foarte frecventate de turişti, precum şi pe traseele turistice din aria de competență.

Atragem atenția asupra potențialului pericol asupra sănătății generat de materialele pirotehnice, în special în cazul folosirii acestora de către copii.
Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze astfel de materiale și să nu încurajeze utilizarea lor de către copii, oricât de ,,distractiv” ar părea pe moment, pentru a preveni producerea unor accidente cu urmări din cele mai serioase în Noaptea dintre Ani.

Echipa Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău vă urează
LA MULȚI ANI CU SĂNĂTATE ȘI ÎMPLINIRI!

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...