luni, decembrie 11, 2023

Cât de reală este criza grâului?

Presa din toată lumea scrie despre problema...

Ce trebuie să știm înainte de a alege un broker de asigurări

Un broker de asigurări este o persoană...

Despre superstitii: Florile II

Florile au constituit pentru oameni simboluri ale...

Aparatură nouă de peste 1,9 milioane de Euro, la Spitalul Județean de Urgență Bacău

OrasulAparatură nouă de peste 1,9 milioane de Euro, la Spitalul Județean de Urgență Bacău
- Advertisement -

La Spitalul Județean de Urgență Bacău a fost semnat și Contractul finanțare pentru ”Dotarea infrastructurii Ambulatoriului de Specialitate Adulți și Copii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău”, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional.

Investițiile ce vor fi realizate constau în echipamente noi, în valoare de aproximativ 1,9 milioane de Euro, de care vor beneficia toate secțiile spitalicești, printre acestea aflându-se aparate pentru ecografie, tomografie, mamografie sau gastroscopie.

Sorin Brașoveanu: ”Obiectivul nostru este ca prin aceste investiții să creștem calitatea serviciilor medicale și să reducem timpul de așteptare dar și de intervenție și tratament astfel încât pacienții să poată beneficia de condiții sporite de confort și terapie în spitalul județean. Aceste este, de altfel, cel de-al treilea proiect cu finanțare de la Guvernul României, alături de reparațiile capitale de la clădirea Spitalului vechi și extinderea Unității de Primiri Urgențe și realizare heliport”;

Un alt obiectiv important este construcția celui de-al doilea buncăr de radioterapie, documentația fiind deja în lucru, valoarea proiectului ridicându-se la peste 4,9 milioane de Euro. Construcția ar urma să fie finanțată de Consiliul Județean iar dotarea cu acceleratorul de particule – finanțată de Guvernul României prin Ministerul Sănătății.

Alte titluri