miercuri 17 aprilie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAfaceriApocalipsa aduce legitimatii...

Apocalipsa aduce legitimatii speciale pentru inspectorii fiscali

De pe 21 decembrie, inspectorii fiscali vor trebui sa arate celor controlati o legitimatie speciala, fara de care controlul nu se poate efectua.

Pe 21 decembrie, chiar in ziua proorocita de mayasi ca ar fi sfarsitul lumii, intra in vigoare un Ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscală referitor la verificările impozitului pe venit.

Conform acestui act normativ, inspectorii care fac verificări fiscale sunt obligati să detină o legitimatie specială, semnată de presedintele ANAF, care sa ateste împuternicirea specială a titularului în fata contribuabilului.

Documentul este eliberat inspectorilor cu atributii de verificare fiscală pentru desfăsurarea verificării fiscale si a inspectiei fiscale partiale privind obligatia de stabilire, retinere si plată a impozitului pe venit asupra tuturor persoanelor, indiferent de forma lor de organizare.

Pe lîngă noua legitimatie, inspectorii care fac verificări fiscale trebuie să detină si un ordin de serviciu semnat de conducatorul structurii cu atributii de verificare fiscală, fără de care legitimatia nu este valabilă.

În plus, inspectorii trebuie să aibă si o insignă a Fiscului.

De citit!

Infracțiuni rutiere constatate de polițiști în trafic

La data de 27 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din orașul Dărmănești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Parcului din municipiu, aflându-se sub...

Reținut de polițiști după ce a provocat un accident rutier

La data de 26 martie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 2F, în localitatea Traian a avut loc un eveniment rutier.               Din primele cercetări a reieșit faptul...

Urmărit internațional pentru viol, depistat de polițiștii de investigații criminale

La data de 27 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale Bacău au depistat în municpiul Bacău, un bărbat de 41 de ani, din comuna Asău, urmărit la nivel internațional.               Pe numele bărbatului, autoritățile judiciare din Germania au emis un...