vineri 12 iulie 2024

.

Rolul vital al asigurărilor...

Într-o lume în continuă schimbare și adesea imprevizibilă, asigurările au evoluat dincolo de...

Mai are cuierul clasic...

Dacă ați fost prin niște apartamente ale rudelor părinților sau chiar prin apartamente...

Ardeiul gras: fruct pentru...

Capsicum este numele genului de plante cu flori și fructele lor pe care...

Trigliceridele: care e problema cu...

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul colesterolului, este posibil să aveți nevoie...
AcasăActualitateAfaceriApocalipsa aduce legitimatii...

Apocalipsa aduce legitimatii speciale pentru inspectorii fiscali

De pe 21 decembrie, inspectorii fiscali vor trebui sa arate celor controlati o legitimatie speciala, fara de care controlul nu se poate efectua.

Pe 21 decembrie, chiar in ziua proorocita de mayasi ca ar fi sfarsitul lumii, intra in vigoare un Ordin al Agentiei Nationale de Administrare Fiscală referitor la verificările impozitului pe venit.

Conform acestui act normativ, inspectorii care fac verificări fiscale sunt obligati să detină o legitimatie specială, semnată de presedintele ANAF, care sa ateste împuternicirea specială a titularului în fata contribuabilului.

Documentul este eliberat inspectorilor cu atributii de verificare fiscală pentru desfăsurarea verificării fiscale si a inspectiei fiscale partiale privind obligatia de stabilire, retinere si plată a impozitului pe venit asupra tuturor persoanelor, indiferent de forma lor de organizare.

Pe lîngă noua legitimatie, inspectorii care fac verificări fiscale trebuie să detină si un ordin de serviciu semnat de conducatorul structurii cu atributii de verificare fiscală, fără de care legitimatia nu este valabilă.

În plus, inspectorii trebuie să aibă si o insignă a Fiscului.

De citit!

Intervenție pentru lichidarea unui incendiu produs la o gospodări din municipiul Moinești

În cursul nopții trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Moinești au fost solicitați să intervină în municipiul Moinești, cartier Văsiești, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța producerea unui incendiu la o casă de...

Incendiu devastator în comuna Măgirești: O femeie și-a pierdut viața

În această dimineață, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență în comuna Măgirești, sat Prăjești, pentru a localiza și lichida un incendiu violent care a cuprins o casă de locuit de tip P.Trei autospeciale de stingere și...

Reținut de polițiștii din Moinești după ce, băut la volan, a provocat accident rutier mortal

La data de 19 iunie a.c, un bărbat de 56 de ani din comuna Zemeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucăcești din localitate, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcției de mers și a...