marți, decembrie 12, 2023

Ce presupune divortul in 2018?

Divorțul este metoda prin care o căsătorie...

Trigliceridele: care e problema cu ele?

Dacă v-ați urmărit tensiunea arterială și nivelul...

Arestati pentru ca au furat cabluri feroviare. Au distrus instalatiile de cale ferata intre Valea Seaca si Sascut

Fapt diversInfractionalArestati pentru ca au furat cabluri feroviare. Au distrus instalatiile de cale ferata intre Valea Seaca si Sascut
- Advertisement -

Agenții de poliție rutieră au oprit în trafic, la data de 23.11.2012, în jurul orei 01:30, un autoturism care circula pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, la volanul căruia l-au identificat pe F. Robert, de 21 ani, localnic.

În autoturism au mai fost identificați B. Ciprian, de 19 ani, B. Cristian , de 20 ani şi J. Marian, de 22 ani, toţi din comuna Nicolae Bălcescu, județul Bacău.

În urma verificării autovehiculului, polițiștii au găsit pe bancheta din spate şi în portbagaj 8 bucăţi cablu (fire cupru învelite în material plastic) de diferite dimensiuni.

Din cercetări s-a stabilit că bunurile respective provin de la instalațiile CFR, dintre comunele Valea Seacă și Sascut.

Cercetările au fost preluate de către lucrătorii Postului de Poliţie Tansporturi Feroviare Bacău. Cei patru au recunoscut comiterea faptei iar față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău și Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă. Instanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 25 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere și semnalizare falsă.

Alte titluri