marți, octombrie 3, 2023

Bijuterii cu utilizări mai puțin cunoscute

Oamenii au folosit bijuterii din mai multe...

Cum tratăm o întindere de ligament?

Un ligament este o bandă fibroasă de...

Tot ceea ce trebuie să știi despre filtrul de particule

Majoritatea autovehiculelor diesel sunt prevăzute cu un...

Articole pirotehnice ridicate de polițiști, în urma unei percheziții domiciliare

ActualitateArticole pirotehnice ridicate de polițiști, în urma unei percheziții domiciliare
- Advertisement -

La data de 23 noiembrie a.c, în baza unui mandat de percheziţie domiciliară, emis de Tribunalul Bucureşti, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău, împreună cu cei de investigații criminale au efectuat o percheziție domiciliară, la imobilul unui bărbat de 36 de ani, din localitate.

  Cu ocazia percheziției efectuate, polițiștii au identificat aproximativ 300 de articole pirotehnice.

  În urma investigaţiilor s-a stabilit faptul că, articolele pirotehnice din categoriile F1 şi P1 aparţin unei societăți comerciale, autorizată pentru detinerea şi comercializarea de articole pirotehnice, reprezentată de un bărbat de 59 de ani, care le păstra necorespunzător, într-un loc diferit decât cel autorizat, iar articolele pirotehnice din categ. F2 şi F3 aparţin persoanei fizice, respectiv bărbatul de 36 de ani, care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  Întreaga cantitate de materiale pirotehnice în valoare totală de 30.000 de lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Alte titluri