miercuri, noiembrie 29, 2023

Eleganță și stil inconfundabil: Dolce & Gabbana genți și Ochelari de Soare

Moda este mai mult decât simpla îmbrăcăminte;...

Câteva trucuri utile pentru albitul dinților

Mulți factori fac ca dinții să-și piardă...

Asistenta concediata dupa ce o pacienta a cazut din Ambulanta si a murit

OrasulAsistenta concediata dupa ce o pacienta a cazut din Ambulanta si a murit
- Advertisement -

„Ca urmare a evenimentului produs in data de 22.05.2019 pe Calea Moldovei in municipiul Bacau, la nivelul SAJ Bacau s-a declansat o ancheta interna administrativa.

Comisia de cercetare disciplinara a analizat cazul si, avand in vedere prevederile art. 247 din Legea 53 din 2003, a concluzionat urmatoarele:

Fapta inregistrata in cadrul misiunii de serviciu din tura de noapte 21/22.05.2019 nu intruneste elementele constitutive ale unei abateri disciplinare in sarcina domnului ambulantier D.I.;

Fapta inregistrata in cadrul misiunii de serviciu din tura de noapte 21/22.05.2019 intruneste elementele constitutive ale unei abateri disciplinare in sarcina doamnei asistent medical B.G.

Conform prevederilor Legii 53 din 2003 si avand in vedere consecintele abaterii disciplinare s-a luat decizia de desfacere disciplinara a contractului individual de munca a doamnei asistent medical B.G.

Masura a fost comunicata persoanei in cauza, urmand a-si produce efectele juridice.

A fost informata filiala Bacau a OAMGMAMR pentru a decide daca a fost respectat codul de conduita etica al asistentului medical.”

Alte titluri