8.1 C
Bacau

Atentie! Se fura benzina din rezervoare. Trei tineri, prinsi vamuind masinile din Bacau

De stiut!

La data de 26.10.2012, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul secţiei 1 Poliţie Bacău, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Neptun, a observat, într-o parcare, un grup de trei tineri care încercau să sustragă combustibil din rezervoarele autoturismelor parcate în acea zonă.

La vederea patrulei de poliţie, tinerii au încercat să fugă şi au aruncat recipientele pe care le aveau asupra lor. Poliţiştii au procedat la prinderea şi legitimarea lor stabilind că se numesc Răzvan V., de 23 de ani, Ionuţ T., de 23 de ani şi Lorin M., de 19 ani, toţi din Bacău.

Cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra lui Răzvan V. a fost găsit un furtun de aproximativ un metru lungime cu ajutorul căruia au încercat să sustragă combustibil din rezervorul autoturismului proprietatea Maricicăi G.

Tinerii au fost conduşi la sediul Secţiei 1 Poliţie în vederea continuării cercetărilor iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

- Advertisement -

Ultimele stiri