duminică, septembrie 24, 2023

Au condus autoturismul sub influenţa alcoolului

Fapt diversInfractionalAu condus autoturismul sub influenţa alcoolului
- Advertisement -

La data de 18 august a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au depistat în flagrant un tânăr de 25 de ani, din comuna Roşiori, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Un bărbat din Moineşti a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Alte titluri