-2.8 C
Bacău
miercuri, februarie 8, 2023

Sfaturi pentru un sunet mai bun de la sistemul audio de acasă

    Configurarea unui sistem de sunet frumos este...

Cum să ne păstrăm unghiile sănătoase și frumoase

Unghiile reflectă sănătatea noastră generală, motiv pentru...

Au condus autovehicule deși aveau alcoolemii de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Fapt diversInfractionalAu condus autovehicule deși aveau alcoolemii de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 09:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Onești au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 38 de ani care conducea un autoturism în comuna Berzunți, având o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La aceeași dată, în jurul orei 19.30 o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 3 Poliție Rurală Oneşti au oprit în trafic, pe drumul comunal din Târgu- Trotuş, un conducător auto de 47 de ani, din județul Constanţa care conducea un autovehicul, fiind depistat cu o alcoolemie de 1,44 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spiatl în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Alte titluri

Cele mai citite