duminică, septembrie 24, 2023

Nu vă mai luați după mărimile afișate!

Multă lume experimentează sau deja a devenit...

Cum tratăm o întindere de ligament?

Un ligament este o bandă fibroasă de...

Măștile faciale și beneficiile pentru sănătatea pielii

Pe lângă rolul lor crucial în protecția...

Au condus autovehicule deși aveau alcoolemii de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat

Fapt diversInfractionalAu condus autovehicule deși aveau alcoolemii de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat
- Advertisement -

La data de 27 iulie a.c., în jurul orei 09:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Biroului Rutier Onești au depistat în flagrant delict, un bărbat, de 38 de ani care conducea un autoturism în comuna Berzunți, având o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La aceeași dată, în jurul orei 19.30 o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 3 Poliție Rurală Oneşti au oprit în trafic, pe drumul comunal din Târgu- Trotuş, un conducător auto de 47 de ani, din județul Constanţa care conducea un autovehicul, fiind depistat cu o alcoolemie de 1,44 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spiatl în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Alte titluri