22.3 C
Bacau

AU FOST DESEMNAȚI CÂȘTIGĂTORII TURNEULUI INTERNAȚIONAL DE TABLE ȘI BACKGAMMON DE LA TÂRGU-OCNA

De stiut!

Bex 4

În incinta hotelului ,,Măgura” din orașul-stațiune Târgu-Ocna s-au desfășurat în perioada 1 – 4 mai a.c., jocurile turneului internațional de table și backgammon dotat cu ,,Cupa stațiunii Târgu-Ocna”, întrecere înscrisă în calendarul competițional internațional și organizată de către Asociația Română de Backgammon, al cărei președinte este Neculai Drăgănuță, multiplu campion național și internațional la backgammon.
Competiția a fost sprijinită financiar de Primăria Târgu-Ocna, Hotelul ,,Măgura” Târgu-Ocna, Asociația Română de Backgammon Târgu-Ocna, precum și de alți sponsori locali, premiile puse la bătaie fiind în valoare totală de 6.500 lei.

La turneul de la Târgu-Ocna au participat jucători din: Sofia (Bulgaria), București, Iași, Brașov, Suceava, Bacău, Urziceni, Moinești, Comănești, Onești, Dofteana (BC), Târgu-Ocna, Urechești (BC), Gura-Văii (BC) și Găești (DB).

Iată și câștigătorii: Table (50 lei înscrierea) – Locul I, Florin Daniel Bălan (Târgu-Ocna); Backgammon 150 lei – Locul I, Georgi Cholakov (Bulgaria); Backgammon 250 lei – Locul I, Dorel Leon (Bacău); Backgammon echipe – Locul I, Ciprian Rădulescu (Urziceni) / Nicu Dumitru (Găești). În premieră, a fost organizat și ,,Turneul Doamnelor” la backgammon, locul I fiind adjudecat de către Diana Lazăr din Bacău.
,,A fost un concurs atractiv, cu schimbări tactice interesante în evoluția jocurilor, care s-au desfășurat într-un climat de deplină sportivitate și fair-play, în conformitate cu regulamentul competiției. M-au bucurat totodată aprecierile jucătorilor cu privire la condițiile oferite și la ospitalitatea moldovenească binecunoscută peste tot, aflată și de această dată, la loc de cinste”, a declarat dl Neculai Drăgănuță, organizator, director și sponsor al turneului.

,,Inițiative precum cea a dlui Neculai Drăgănuță sunt binevenite pentru promovarea imaginii orașului- stațiune Târgu-Ocna și dezvoltarea turismului în zonă, autoritățile locale acordându-le în permanență întregul sprijin”, a spus dl Ștefan Șilochi, primarul orașului-stațiune de la poalele Măgurii.

ROMULUS DAN BUSNEA

- Advertisement -

Ultimele stiri