miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateSportAU FOST DESEMNAȚI...

AU FOST DESEMNAȚI CÂȘTIGĂTORII TURNEULUI INTERNAȚIONAL DE TABLE ȘI BACKGAMMON DE LA TÂRGU-OCNA

Bex 4

În incinta hotelului ,,Măgura” din orașul-stațiune Târgu-Ocna s-au desfășurat în perioada 1 – 4 mai a.c., jocurile turneului internațional de table și backgammon dotat cu ,,Cupa stațiunii Târgu-Ocna”, întrecere înscrisă în calendarul competițional internațional și organizată de către Asociația Română de Backgammon, al cărei președinte este Neculai Drăgănuță, multiplu campion național și internațional la backgammon.
Competiția a fost sprijinită financiar de Primăria Târgu-Ocna, Hotelul ,,Măgura” Târgu-Ocna, Asociația Română de Backgammon Târgu-Ocna, precum și de alți sponsori locali, premiile puse la bătaie fiind în valoare totală de 6.500 lei.

La turneul de la Târgu-Ocna au participat jucători din: Sofia (Bulgaria), București, Iași, Brașov, Suceava, Bacău, Urziceni, Moinești, Comănești, Onești, Dofteana (BC), Târgu-Ocna, Urechești (BC), Gura-Văii (BC) și Găești (DB).

Iată și câștigătorii: Table (50 lei înscrierea) – Locul I, Florin Daniel Bălan (Târgu-Ocna); Backgammon 150 lei – Locul I, Georgi Cholakov (Bulgaria); Backgammon 250 lei – Locul I, Dorel Leon (Bacău); Backgammon echipe – Locul I, Ciprian Rădulescu (Urziceni) / Nicu Dumitru (Găești). În premieră, a fost organizat și ,,Turneul Doamnelor” la backgammon, locul I fiind adjudecat de către Diana Lazăr din Bacău.
,,A fost un concurs atractiv, cu schimbări tactice interesante în evoluția jocurilor, care s-au desfășurat într-un climat de deplină sportivitate și fair-play, în conformitate cu regulamentul competiției. M-au bucurat totodată aprecierile jucătorilor cu privire la condițiile oferite și la ospitalitatea moldovenească binecunoscută peste tot, aflată și de această dată, la loc de cinste”, a declarat dl Neculai Drăgănuță, organizator, director și sponsor al turneului.

,,Inițiative precum cea a dlui Neculai Drăgănuță sunt binevenite pentru promovarea imaginii orașului- stațiune Târgu-Ocna și dezvoltarea turismului în zonă, autoritățile locale acordându-le în permanență întregul sprijin”, a spus dl Ștefan Șilochi, primarul orașului-stațiune de la poalele Măgurii.

ROMULUS DAN BUSNEA

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...