sâmbătă, decembrie 2, 2023

Scurtă incursiune în istoria caselor de bani

De-a lungul veacurilor, omenirea a căutat să-și...

Cum întâmpinăm Marea Foamete?

Timpurile se schimbă, dragii moșului, și ceea...

Au fost votati cei mai populari elevi si profesori de la Colegiul Eminescu

Yin&YoungAu fost votati cei mai populari elevi si profesori de la Colegiul Eminescu
- Advertisement -

Astazi au fost premiati elevii si profesorii care au fost desemnati prin vot cei mai buni din Colegiul Mihai Eminescu din Bacau. La actiunea organizata de Asociatia Eurocivica, in cadrul proiectului “Top School” a participat, alaturi de presedintele organizatiei, Ilie Birzu, si viceprimarul Dragos Luchian.

In urma votului desfasura ieri, cel mai bun elev din liceu a fost desemnat in persoana Mariei Antoche. Locul secund a fostocupat de Andreea Rusu iar pe a treia treapta a podiumului a urcat Razvan Mihai Pistea.

La sectiunea “Top Teacher”, primul loc a fost ocupat in urma votului profesoara Gabriela Toma, urmata de Emanuel Corlade si, respectiv, Roxana Rosu.

“Sper ca invatamantul sa fie pentru voi si informatie alaturi de educatie. Este ceea ce fac si sper sa reusesc. va doresc toate cele bune si sa fiti cu mintea si inima deschisa” – a spus profesoara Gabriela Toma.

“Este o actiune laudabila a Asociatiei Eurocivica, in care sunteti invatati sa va exercitati dreptul la vot. Eu vreau sa va felicit pe toti cei care ati castiga, elevi si profesori” – a declarat viceprimarul Dragos Luchian.

El i-a invitat pe elevii si profesorii din Eminescu sa participe si la Gala Invatamantului Bacauan, progarmata pe data de 3 decembrie.

+ Album foto 1: Votul elevilor din Colegiul Eminescu

+ Album foto 2: Ceremonia de premiere

Alte titluri