duminică 23 iunie 2024

.

Măștile faciale și beneficiile...

Pe lângă rolul lor crucial în protecția împotriva bolilor respiratorii, măștile faciale pot...

 Creditul rapid și creditele...

În fața imprevizibilității vieții, mulți dintre noi se pot confrunta cu situații financiare...

ŠKODA 1000 MB: schimbarea...

ŠKODA a construit o linie de producție complet nouă și modernă pentru noul...

Conduita preventivă în condiții...

Conducerea sub razele arzătoare ale soarelui poate fi o provocare, punând la încercare...
AcasăYin&YoungAu fost votati...

Au fost votati cei mai populari elevi si profesori de la Colegiul Eminescu

Astazi au fost premiati elevii si profesorii care au fost desemnati prin vot cei mai buni din Colegiul Mihai Eminescu din Bacau. La actiunea organizata de Asociatia Eurocivica, in cadrul proiectului “Top School” a participat, alaturi de presedintele organizatiei, Ilie Birzu, si viceprimarul Dragos Luchian.

In urma votului desfasura ieri, cel mai bun elev din liceu a fost desemnat in persoana Mariei Antoche. Locul secund a fostocupat de Andreea Rusu iar pe a treia treapta a podiumului a urcat Razvan Mihai Pistea.

La sectiunea “Top Teacher”, primul loc a fost ocupat in urma votului profesoara Gabriela Toma, urmata de Emanuel Corlade si, respectiv, Roxana Rosu.

“Sper ca invatamantul sa fie pentru voi si informatie alaturi de educatie. Este ceea ce fac si sper sa reusesc. va doresc toate cele bune si sa fiti cu mintea si inima deschisa” – a spus profesoara Gabriela Toma.

“Este o actiune laudabila a Asociatiei Eurocivica, in care sunteti invatati sa va exercitati dreptul la vot. Eu vreau sa va felicit pe toti cei care ati castiga, elevi si profesori” – a declarat viceprimarul Dragos Luchian.

El i-a invitat pe elevii si profesorii din Eminescu sa participe si la Gala Invatamantului Bacauan, progarmata pe data de 3 decembrie.

+ Album foto 1: Votul elevilor din Colegiul Eminescu

+ Album foto 2: Ceremonia de premiere

De citit!

Reținere efectuată de polițiști, într-un dosar penal de infracțiuni contra persoanei

Polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate și au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Motoșeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă...

Polițist băcăuan, ghid pentru o expediție în Africa

În perioada 25-30 mai a.c, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău s-a alăturat unei echipe de 23 de români care au participat la o expediție montană ce a avut ca obiectiv atingerea vârfului Uhuru Peak, de...

Percheziții într-un caz de evaziune fiscală

În cadrul acțiunii JUPITER, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Inspectoratul General al Poliției Române, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău au pus în...