duminică, septembrie 24, 2023

Ți-ai luat câine? Iată ceea ce trebuie să știi!

Sunteți pentru prima dată proprietarul unui câine?...

Câteva idei pentru amenajarea unui hol

Un hol ar trebui să fie o...

Au furat un generator dar au fost prinși

Fapt diversInfractionalAu furat un generator dar au fost prinși
- Advertisement -

Poliția a reușit să rezolve un caz de furt de generator electric, în valoare de 10.000 de lei, sustras de pe un teren agricol din comuna Sascut. Potrivit informațiilor, la data de 15 martie a.c., un angajat al unui operator economic a sesizat Poliția Comunală Sascut cu privire la faptul că un generator de curent care alimenta un pivot de irigaţii, a fost furat de pe un teren agricol de pe raza comunei. După cercetările efectuate, polițiștii au identificat generatorul electric sustras pe un teren viran din localitate, iar acesta a fost restituit societății păgubite.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au reușit să identifice doi bărbați, unul din județul Brăila și altul din județul Neamț, bănuiți de comiterea faptei. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Bacău. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Furturile de bunuri și obiecte de valoare sunt din ce în ce mai des întâlnite în rândul infracțiunilor, de aceea Poliția Comunală Sascut reamintește cetățenilor să respecte legea și să anunțe imediat autoritățile în cazul în care sunt victime ale unor astfel de fapte. De asemenea, este important să nu lăsăm obiecte de valoare la vedere în autoturisme sau în locuri neasigurate, pentru a preveni furturile.

Alte titluri