duminică 19 mai 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAutobuzul Dragostei 2022...

Autobuzul Dragostei 2022 – Ediția XVII

Asociația Liga Studențească din cadrul Universității „Vasile Alecsandri” Bacău vă invită Joi, 24 Februarie 2022, între orele 10:00 și 16:00, la cel mai romantic eveniment băcăuan cu ocazia Dragobetelui: „Autobuzul Dragostei”, ajuns la cea de-a XVII-a ediție.

Proiectul este organizat de Liga Studențească Bacău în parteneriat cu Univerrsitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Primăria Municipiului Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău, S.C. Transport Public S.A. Bacău și Arena Mall Bacău.

„Autobuzul Dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri la fiecare stație pentru a îmbarca cuplurile îndrăgostite de toate vârstele către o destinație comună: Iubirea. Autobuzul va staționa, între orele 11:00 – 12:00, în parcarea Hotelului Decebal și între orele 13:00 – 14:00, în parcarea Arena Mall. În urma participării la acest eveniment dominat de romantism, cuplurile amorezate vor primi drept dovadă un certificat al dragostei valabil pentru o zi.

De-a lungul orașului Bacău, timp de 6 ore, voluntarii Ligii Studențești devin vestitori ai iubirii, iar cu ajutorul dragostei voastre, ziua de 24 Februarie va fi marcată de atmosfera romantică.

Doriți să vă surprindeți sufletul pereche? Vreți să aveți șansa de a câștiga premii în urma „Tombolei Dragostei”? Atunci vă așteptăm pentru a umple aerul cu dragostea voastră!

De citit!

Traficant de droguri prins în flagrant

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, în colaborare strânsă cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune de amploare ce a condus la documentarea activității infracționale a trei persoane implicate în traficul...

Cum să alegi între “Creditul până la salariu” și “Creditul instant pe card”: Ghidul complet

În lumea financiară din ziua de azi, opțiunile de împrumut sunt variate și adaptate la nevoile individuale ale fiecăruia. Două dintre cele mai populare forme de credit sunt "Creditul până la salariu" și "Creditul instant pe card". Fiecare dintre...

Stagiu de pregătire de autoapărare pentru jandarmii celor două unități din Bacău

Timp de o săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău au participat la un stagiu de autoapărare cu instructori ai Centrului de Autoapărare din cadrul Clubului Sportiv Dinamo București.Activitățile s-au...