miercuri 28 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateAutoturism furat si...

Autoturism furat si vandut de mai multe ori

Un bărbat de 30 de ani din Moinești a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii au stabilit că acesta a sustras un autoturism din comuna Asău și l-a vândut unie persoane din județul Galați.

În fapt polițiștii au fost sesizați, la data de 10 mai a.c. de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Asău, depsre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras un autoturism din fața unui imobil din localitate.

Din verificări polițiștii au stabilit că partea vătămată a cumpărat autoturismul în luna aprilie a.c. , de la un bărbat din orașul Comănești, care l-a cumpărat de la un cetățean din județul Neamț și care la rândul său a achiziționat automobilul de la un cetățean din comuna Berești-Tazlău. La niciuna din aceste tranzacții nu au fost perfectate acte de vânzare-cumpărare și nu au fost făcute mențiuni pe documentele autoturismului.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că în noaptea de 09/10 mai a.c. B. Ion, de 30 de ani din Moinești a primit de la S. Teodor cheia de rezervă a autoturismului, s-a deplasat în comuna Asău a sustras automobilul și împreună au plecat în județul Galați unde l-au vândut unei pesoane de sex feminin.

Autoturismul sustras a fost identificat în județul Galați și a fost indisponibilizat, iar din verificări a rezultat că acesta figurează sustras din Italia.

Față de B. Ion s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și înșelăciune.

De citit!

Furt calificat: Bărbat de 30 de ani, identificat și reținut de polițiștii din Bacău pentru sustragerea unei geante cu documente și bani

La data de 18 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au desfășurat o acțiune rapidă și eficientă, reușind să identifice și să rețină un bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat....

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 16 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 37 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare provizorii pe DN2-E85, în localitatea Filipești. Din verificările efectuate în...

Reținut de polițiști pentru conducere ilegală: Bărbat din Dărmănești, prins la volan cu permisul suspendat

La data de 16 februarie a.c., polițiștii din Moinești au efectuat o operațiune de rutină pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, care a condus la reținerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din orașul Dărmănești. Conform...