marți, octombrie 3, 2023

VSH – ce trebuie să știm și la ce ne folosește

Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) este...

Ce este și la ce este bună polietilena expandată

Spuma de polietilenă expandată este unul dintre...

Autoturism furat si vandut de mai multe ori

ActualitateAutoturism furat si vandut de mai multe ori
- Advertisement -

Un bărbat de 30 de ani din Moinești a fost reținut pentru 24 de ore după ce polițiștii au stabilit că acesta a sustras un autoturism din comuna Asău și l-a vândut unie persoane din județul Galați.

În fapt polițiștii au fost sesizați, la data de 10 mai a.c. de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Asău, depsre faptul că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras un autoturism din fața unui imobil din localitate.

Din verificări polițiștii au stabilit că partea vătămată a cumpărat autoturismul în luna aprilie a.c. , de la un bărbat din orașul Comănești, care l-a cumpărat de la un cetățean din județul Neamț și care la rândul său a achiziționat automobilul de la un cetățean din comuna Berești-Tazlău. La niciuna din aceste tranzacții nu au fost perfectate acte de vânzare-cumpărare și nu au fost făcute mențiuni pe documentele autoturismului.

În urma investigațiilor efectuate polițiștii au stabilit că în noaptea de 09/10 mai a.c. B. Ion, de 30 de ani din Moinești a primit de la S. Teodor cheia de rezervă a autoturismului, s-a deplasat în comuna Asău a sustras automobilul și împreună au plecat în județul Galați unde l-au vândut unei pesoane de sex feminin.

Autoturismul sustras a fost identificat în județul Galați și a fost indisponibilizat, iar din verificări a rezultat că acesta figurează sustras din Italia.

Față de B. Ion s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și înșelăciune.

Alte titluri