marți 20 februarie 2024

.

Câteva sfaturi înțelepte pentru...

Deși este foarte obișnuit ca fetele - și băieții - să-și găurească urechile,...

Reacția unei fetițe ieșite...

Cele două săptămâni petrecute de Alessia, alături de părinți, într-un centru de carantină...

Viața în stil minimalist....

Multă lume are impresia că a locui într-o garsonieră este o plăcere rezervată...

Sacrificii pentru frumusețe. Avantajele...

Faci ce vrei, dar știi ce faci? Vorba asta e importantă mai mult...
AcasăActualitateInfractionalAvalansa de furturi...

Avalansa de furturi din supermarketuri

In ziua de 28.01.2012, în jurul orei 15.00, o patrulă de jandarmerie din cadrul I.J.J. Bacău, în timp ce executa acţiuni specifice de menţinere a ordinii publice în municipiul Bacău, a fost sesizată de către agenţii de pază dintr-un supermarket, despre faptul că o tânără a sustras mai multe produse.
Jandarmii care au ajuns la faţa locului a identificat persoana în cauză, ca fiind H.M.V., de 22 ani, din localitatea Mărgineni, judeţul Bacău.

Din primele cercetări s-a constatat că profitând de aglomeraţia din magazin, tânăra, a sustras produse cosmetice în valoare de 130 lei, pe care le-a ascuns în geanta personală, moment ce a fost surprins de agenţii de pază, care au sesizat jandarmeria.

În aceeaşi zi, în jurul orei 18.45, în alt supermarket din municipiul Bacău a fost depistat având aceeaşi preocupare un bărbat, D.C. de 35 ani, din localitatea Letea Veche, judeţul Bacău.

Acesta a fost surprins ascunzând în propriile haine diverse produse.

În ziua de 27.01.2013, în jurul orei 12.30, la un supermarket a fost depistat un alt bărbat de 30 ani, S.C.G. din municipiul Bacău, cu produse alimentare ascunse în buzunarele hainelor sale.

În aceeaşi zi, în jurul aceleeaşi ore, 12.30, la alt supermarket, cu aceeaşi ocupaţie a fost surprins şi S.V. de 25 ani, din comuna Asău, judeţul Bacău, care a sustras produse diverse pe care le-a ascuns în buzunarele hainelor cu care era îmbrăcat.

Tot ziua de 27.01.2013, în jurul orei 12.30, respectiv în jurul orei 19.00, în timp ce executau activităţi specifice de ordine şi siguranţă publică în municipiul Bacău, o echipă de intervenţie din cadrul I.J.J. Bacău a mai constatat două infracţiuni, o distrugere şi un furt din supermarkete.

Într-un caz a fost identificat V.L. de 47 ani din municipiul Bacău, care a sustras mai multe produse pe care le-a ascuns sub hainele proprii, iar în alt caz, au fost surprinşi R. C. de 17 ani din municipiul Bacău şi N.I.G. de 17 ani, din comuna Gârleni, judeţul Bacău, care au distrus ambalajul mai multor produse nemaiputând fi repuse în vânzare.

În urma celor constatate, persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, respectiv distrugere, dosarele în cauză întocmite de către jandarmi urmând să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Prejudiciile, au fost recuperate si predate reprezentanţilor părţilor vătămate .

De citit!

CRAB preia controlul asupra Rezervei de Apă din Bacău – Un pas semnificativ pentru siguranța alimentării cu apă în municipiu

Primarul Lucian Viziteu anunță că "Rezerva de apă a municipiului Bacău" a fost predată către Compania Regională de Apă Bacău (CRAB), punând în aplicare hotărârea instanței judecătorești care a validat decizia municipalității. Această mutare transferă responsabilitatea asupra debitului, prețului...

Pompierii băcăuani, eroi în weekend: 71 de intervenții în intervalul 16-19 Februarie”

În perioada 16-19 februarie a.c., pompierii din Bacău au desfășurat un efort remarcabil, răspunzând prompt la 71 de solicitări primite prin Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112.Cea mai frecventă intervenție a fost acordarea ajutorului medical de urgență, totalizând...

Protejându-ne împotriva gripei de tip A: Importanța vaccinului antigripal

Gripa de tip A reprezintă o preocupare constantă pentru sănătatea publică, având capacitatea de a provoca epidemii și pandemii grave. Cu toate că simptomele gripei pot fi asemănătoare cu cele ale unei răceli obișnuite, gripa de tip A poate...